Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DURERE: Purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa şi-a pierdut vărul în „Clubul Morţii”

DURERE: Purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa şi-a pierdut vărul în „Clubul Morţii” 

Chitaristul Vlad Ţelea a pierit în incendiul din Clubul Colectiv

Ultimele zile au reprezentat un adevărat coşmar şi pentru lt. col. Eduard Ţelea, purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa. Vlad Ţelea, chitarist în trupa Goodbye to Gravity, era vărul său primar. Împreună cu formaţia sa, concerta în seara fatidică în Clubul Colectiv. Artistul, de 37 de ani, de profesie arhitect, era un împătimit al muzicii. Se afla în club împreună cu soţia sa, aflată undeva mai în spate, urmărindu-i încântată evoluţia scenică.

În momentul în care s-a aprins buretele antifonic, Vlad se afla în plin recital. Nimeni nu intuia nenorocirea ce o să urmeze… Nu a mai avut timp să iasă din sala transformată în infern. Soţia sa, din fericire, a reuşit să iasă afară. Vlad Ţelea a fost scos mult mai târziu. Se afla deja în stop respirator. Toate eforturile celor de la SMURD de a-l readuce la viaţă nu au avut niciun succes. A rămas orfană de tată o fetiţă de doi ani şi jumătate…

„Nu mă pot obişnui şi încă nu pot accepta ideea că tu ai plecat către stele. Îmi plânge sufletul cu lacrimi de foc şi sânge. Întotdeauna te-am considerat nu vărul meu, ci fratele meu mai mic de care, în vacanţele de vară, aveam grijă să nu facă trăznăi atunci când eram la bunica. Fie că bunul Dumnezeu să te ocrotească şi să îţi lumineze calea spre steaua ta! La revedere Vlăduţ! Când voi privi sus, spre cer, te rog să îmi dai un semn, să ştiu că eşti bine şi nu m-ai uitat”, a scris pe Facebook lt. col. Eduard Ţelea.

Adaugă un Comentariu

*