Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DURERILE DE DINŢI NU SE TRATEAZĂ NOAPTEA ŞI LA SFÂRŞIT DE SĂPTĂMÂNĂ! La Spitalul Judeţean poţi primi cel mult o consultaţie de la un… medic ORL-ist. VEZI VIDEO!

DURERILE DE DINŢI NU SE TRATEAZĂ NOAPTEA ŞI LA SFÂRŞIT DE SĂPTĂMÂNĂ! La Spitalul Judeţean poţi primi cel mult o consultaţie de la un… medic ORL-ist. VEZI VIDEO! 

stomatologie inchis

Târgoviştenii care au probleme stomatologice apărute spontan şi sunt chinuiţi de dureri sau abcese dentare află cu părere de rău că în timpul nopţii şi la sfârşit de săptămână nimeni nu le acordă consultaţii. Oamenii nu au decât să se trateze singuri, să rabde sau, dacă îi ţine punga, să se deplaseze la Bucureşti, Ploieşti ori Piteşti, unde există cabinete stomatologice de urgenţă.

În municipiu, nu există nici măcar un cabinet stomatologic care să asigure serviciu de permanenţă. La Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean, suferinzii sunt îndrumaţi să se întoarcă acasă sau să aştepte un sprijin de la medicul… ORL-ist care este de gardă!?

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, dr. Radu Petrescu, spune că au fost demarate de mai multă vreme procedurile pentru înfiinţarea unei linii de gardă stomatologică în cadrul Departamentului de Primiri Urgenţe. Deocamdată, nu s-a primit răspuns din partea Ministerului Sănătăţii, însă se speră ca în maximum două luni situaţia să fie rezolvată.

VEZI VIDEO

Adaugă un Comentariu

*