Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 19, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Echipa WONDERLAND face minuni pentru animalele schingiuite de oameni. VIDEO

Echipa WONDERLAND face minuni pentru animalele schingiuite de oameni. VIDEO 

caine paralizat 1 ok

Adăpostul „Wonderland” de la Târgovişte este cu adevărat o „Ţară a minunilor” pentru animalele fără stăpân, iar Cristina Păun reacţionează imediat la semnalele pe care le primeşte de la iubitorii de animale, indiferent că sunt sau nu din judeţul Dâmboviţa. Pentru ea nici un efort nu este prea mare, atunci când este vorba despre un sufleţel aflat în suferinţă.

În iarnă, a salvat o măgăruşă abandonată de ciobani într-o pădure din apropiere de Şotânga. Tot aşa, a salvat pe litoral un ponei care era bătut zi de zi ca să pozeze cu turiştii. Apoi, a scos din ghearele morţii un cal, pe care stăpânul voia să-l sacrifice şi să-l vândă Cristinei drept hrană pentru câinii din adăpost fiindcă era prea bătrân. Luna trecută, târgovişteanca a mers la Drobeta Turnu Severin şi a adoptat pitbull-ul care a sfâşiat-o în martie 2015 pe mama vitregă a stăpânului său, o femeie de 53 de ani.

CITEŞTE ŞI: În adăpostul „Wonderland” de la Târgovişte, câinii uită traumele prin care au trecut

caine paralizat 2 ok

La sfârşitul săptămânii trecute, în plină campanie de sterilizări gratuite, campanie realizată cu sprijinul Dog Rescue – doctor Rudi Hofmann şi echipa sa, Cristina şi-a făcut timp să răspundă apelului lansat pentru salvarea unui câine paralizat ce fusese văzut pe marginea DN 72A, la ieşire din Priseaca spre Câmpulung. Printre tunete şi fulgere, salvatorii de la Wonderland au efectuat sâmbătă trei drumuri la faţa locului să găsească bietul câine. Nu a fost să fie! Dar, nu s-au dat bătuţi şi l-au căutat şi duminică.

CITEŞTE ŞI: Wonderland sau despre necuvântătoare salvate din mâinile unor barbari ce-şi spun oameni

Aseară, Bobiţă (este numele la care a răspuns, ceea ce înseamnă că cel mai probabil a avut un stăpân care l-a abandonat) a fost ridicat de pe stradă, îmbăiat, deparazitat şi hrănit, iar astăzi a fost consultat de un medic veterinar. Din păcate, verdictul este unul crud. Câinele va rămâne paralizat toată viaţa! A mai spus doctorul că a ajuns în această stare în urmă cu aproximativ o lună, cel mai probabil după ce a fost lovit de o maşină. În Wonderland, Bobiţă nu se va mai chinui. Cristina Păun i-a comandat deja un cărucior special, pentru a-i face deplasarea uşoară.

VIDEO

 

 

Adaugă un Comentariu

*