Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Efectul de… autodigerare!

Efectul de… autodigerare! 

ion obagila 1Nu ştiu ce se întâmplă în PSD. Oamenii vocali, cu verbul şi argumentul la ei, luptătorii din prima linie, cei combativi sunt puşi la zid. Maziliţi. Aruncaţi la groapa cu lei. De ce? Nu speculăm, dar nu miroase a bine. E vorba de o duhoare nemaiîntâlnită, deosebit de puturosă, otrăvitoare, obţinută prin cine ştie ce laboratoare.

Oare, cine l-a vrut cu adevărat pe Şerban Nicolae scos pe tuşă? De ce i s-a luat sabia din mână în plin război? Ce urmăreşte până la urmă domnul Dragnea, marele guru al PSD? Vrem graţiere, nu vrem graţiere… Dorim legi trecute prin Parlament, prin comisii, elaborate de oameni integri, de profesionişti sau ce?

Şerban Nicolae a fost executat şi gata! Parşiv, mârşav, meschin. Am înţeles, aţi vrut să îl îndepărtaţi din fruntea Comisiei Juridice, făcea prea multe valuri, vâlvă, deranja pe cineva nevăzut. Dar,în final, observ că se vrea, de fapt, eliminarea sa de pe scena politică.

Ce treabă avea şefia Comisiei Juridice cu conducerea grupului parlamentar PSD? M-a îngrozit apoi votul majoritar dat de liderii PSD pentru eliminarea lui Şerban Nicolae. Un organism care începe să se autodigere!

Cu excepţia lui Codrin Ştefănescu, şi el un spirit luptător, nealiniat încă conceptului de turmă şi stăpân, toată lumea a votat pentru degradarea lui Şerban Nicolae. Democraţia de care vorbea Dragnea Liviu este doar o definiţie a demagogiei, un zâmbet ironic pe sub mustăcioara de Vlaşca!

Dacă PSD îi îndepărtează acum tocmai pe cei care au luptat la baionetă pentru social-democraţie, pentru ideile sale, înseamnă că există resorturi ascunse care dirijează această formaţiune politică. Mă întreb ce mai urmează în PSD. Surprizele sunt deja banalităţi în acest partid.

Apropo, de noua comisie de cercetare a alegerilor din 2009, când vrei să ascunzi ceva, să denaturezi adevărul, să manipulezi opinia publică, să laşi praful să se aştearnă în strat gros peste lucruri, înfiinţezi o comisie! Aş dori să mă înşel…

Ion Obăgilă

Adaugă un Comentariu

*