Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ELECTORAL: Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), cea mai bună soluţie de premier după 11 decembrie!

ELECTORAL: Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), cea mai bună soluţie de premier după 11 decembrie! 

tariceanu

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor – ALDE, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, se află în topul preferinţelor electoratului. În toate sondajele realizate la comanda partidelor politice sau a unor organizaţii neguvernamentale, ALDE apare ca fiind a treia forţă politică din România, cu peste 7% procente de încredere.

„Este o dovadă a seriozităţii noastre, a faptului că putem elabora programe coerente şi precise de dezvoltare a României”, a declarat deputatul Georgică Dumitru – preşedintele ALDE Dâmboviţa.

A mai spus demnitarul că ALDE a reuşit, printr-o politică foarte clară, prin seriozitate şi echipă, să atragă în rândurile sale intelectuali de valoare, profesionişti din diferite domenii de activitate, oameni care sunt hotărâţi să se pună în slujba ţării, să contribuie la dezvoltarea şi la prosperitatea României.

Georgică Dumitru - preşedinte ALDE Dâmboviţa

Georgică Dumitru – preşedinte ALDE Dâmboviţa

Georgică Dumitru consideră, de asemenea, că nominalizarea lui Călin Popescu Tăriceanu drept candidat ALDE pentru funcţia de premier al României, după alegerile din 11 decembrie, este cea mai bună soluţie.

„În perioada guvernării Tăriceanu, România a avut o mulţime de realizări, am avut creştere economică, românii au dus-o mai bine”, a precizat Georgică Dumitru.

 

Răspuns la ELECTORAL: Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), cea mai bună soluţie de premier după 11 decembrie!

  1. moshu49

    să-ți spun sau să-ți zic, Georgică, tată, ce spunea Dan Amedeo Lăzărescu despre această „cea mai bună soluție”?
    dar mai bine… nu!

     

Adaugă un Comentariu

*