Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 16, 2019
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ELECTORAL: Liberalii promit reducerea accizei pentru gospodarii care produc acasă ţuică

ELECTORAL: Liberalii promit reducerea accizei pentru gospodarii care produc acasă ţuică 

cezar-preda-electoral

Constat cu stupoare că firmele agreate de domnul Ţuţuianu îşi bat joc de pomicultorii de la Voineşti, dar şi de elevii din Dâmboviţa. Bazinul Pomicol de pe Valea Dâmboviţei poate asigura mere în programul „Fructe în Şcoli” pentru mai multe judeţe, nu doar pentru Dâmboviţa. Cu toate acestea, mere de calitate, gutoase şi sănătoase ajung să fie aruncate, pentru ca elevii să primească mere din import. Şi atunci, îl întreb şi eu pe domnul Adrian Ţuţuianu: unde este Parcul Agro-Industrial de la Voineşti, pe care l-a promis în campania electorală din 2012 şi care ar fi putut să rezolve problema pomicultorilor legată de desfacerea producţiei si valorificarea ei? Şi care a fost în ultimii 5 ani sprijinul său concret pentru pomicultorii de pe Valea Dâmboviţei?

 

Înainte să îmi răspundă cu o jignire sau cu o altă întrebare, în stilul caracteristic, îi spun că eu, în calitate de deputat de Dâmboviţa, voi propune, în mod concret, reducerea accizei suplimentare pentru cei care produc acasă mai mult de 50 de litri de ţuică. La acest moment, pentru că Normele Codului Fiscal adoptate de Guvernul PSD sunt o povară pentru dâmboviţeni, instituţiile statului nu fac decât să îi hăituiască pe oamenii din zonă care nu au piaţă de desfacere pentru fructe şi nici posibilitatea să le valorifice. Am sprijinul colegilor mei din Partidul Naţional Liberal pentru această iniţiativă, pentru că dâmboviţenii care muncesc din greu şi cinstit merită mai mult!

Cezar Preda, preşedinte PNL Dâmboviţa – candidat pentru Camera Deputaţilor

Răspuns la ELECTORAL: Liberalii promit reducerea accizei pentru gospodarii care produc acasă ţuică

  1. Oncescu

    Dragi politicieni vrem fapte nu vorbe! De vorbe suntem sătui pina peste cap! Dacă e asa invitați producătorii de țuică la negocieri , rezolvați problema ! De vorbe ne.am saturat ! Asa ca dacă vreți voturi de pe vale Dâmboviței aștept o invitație atât eu cat și ceilalți producători sa negociem atât plata accizei cat și modul de comercializare.
    Oricum vorbele mele.sunt.de prisos sunt conștient ca nimeni nu o sa ma ea în seama. Am observat ca aveți treburi mai importante de cat agricultura tarii!

     

Adaugă un Comentariu

*