Știri, Muntenia-Sud, România|luni, august 3, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ELECTORAL: Mesajul candidatului ALDE Ionel Petre înaintea alegerilor parlamentare

ELECTORAL: Mesajul candidatului ALDE Ionel Petre înaintea alegerilor parlamentare 

Ionel Petre - preşedinte ALDE Dâmboviţa

Viaţa m-a ținut aproape de tărâmurile natale. Crescut în familie cu frică de Dumnezeu, cu dragoste dar şi cu grijă pentru muncă, am plecat în viață cu acest tezaur spiritual. Profesional, sunt unul dintre tinerii care și-a asumat propriul destin și misiunea creștină de a crea o “casă” pentru semenii săi. Astfel, în mai bine de 15 ani, am reușit să pun bazele unei companii unde, astăzi, câteva sute de angajați se bucură de aprecierea muncii lor și oferă familiilor lor stabilitate și siguranță zilei de mâine.

În ultimii ani, mi-am asumat și o misiune civică, prin implicarea în politica românească. Am învățat lecția vieții; am înțeles că numai împreună putem obține ce ne dorim și numai întorcând ceva din binele pe care îl trăiesc mă va face să simt ceea ce, în copilărie, bunicii încercau să îmi transmită, ca pildă: “ nu trece prin viață fără să lași ceva în urma ta!”. Am învățat să privesc în urmă, spre trecutul meu și al strămoșilor mei, pentru a lua decizii pentru viitor. Deznădejdea, care ne cuprinde pe mulți atunci când vedem că nu se întâmplă nimic din ceea ce ne-am propus, când vedem că așteptările noastre nu prind viață, m-a ambiționat să îmi asum un destin și în interesul semenilor mei.

Sunt unul dintre voi, cei care mai au multe de spus și făcut. Ceea ce am ales să fac pentru marea familie pe care am construit-o ca manager privat este o certitudine a viselor împlinite. Grija penru familie, pentru siguranța copiilor și a bătrânilor noștri, preocuparea pentru crearea de mijloace care să permită muncă cinstită și corect plătită, o viață demnă într-o societate care să ne merite, sunt preocupările tututor, pe care eu îndrăznesc să le urmăresc nu doar pentru mine, ci și pentru semenii mei.

Sunt motive pentru care vreau să cred că proiectul meu politic este de acum și proiectul vostru! Împreună putem reda România românilor, cu credință și dragoste pentru semenii noștri.

Ionel Petre – candidat ALDE Dâmbovița pentru Senat

 

Adaugă un Comentariu

*