Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, august 12, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ELECTORAL: PNL versus PSD sau un premier moral versus un premier penal!

ELECTORAL: PNL versus PSD sau un premier moral versus un premier penal! 

cezar-preda

Pe 11 decembrie 2016, românii trebuie să aleagă între Liviu Dragnea – un premier penal şi Dacian Cioloş – un premier moral, spune Cezar Preda – preşedintele PNL Dâmboviţa şi candidat pentru Camera Deputaţilor. Cu alte cuvinte, cetăţenii nu au de ce să stea pe gânduri.

„Dacă vor să menţină sărăcia, să umple ţara de asistaţi sociali, să dea ajutoare sociale, să voteze PSD. Dacă vor locuri de muncă, o educaţie adaptabilă pieţei muncii, o altfel de politică, să voteze PNL”, este îndemnul liderului PNL Dâmboviţa.

Mai spune Cezar Preda că alegătorii nu ar trebui să-şi irosească votul pe partide mici, fie de stânga, fie de dreapta, deoarece acestea nu vor intra în Parlament. Să voteze PSD sau PNL!

 

„Eu le spun dâmboviţenilor că echipa PNL este cea mai bună. Este o echipă de profesionişti. Este o echipă mult mai omogenă, fără diferenţe de valoare între candidaţii de pe liste. La PSD văd diferenţe foarte mari. Sunt candidaţi care sunt oameni de toată isprava, sunt şi candidaţi care nu sunt atât de respectabili, mai sunt şi penali. Aceasta este lista PSD, e treaba domniilor lor şi la vot se va vedea.

Duminică, românii trebuie să aleagă între Dragnea şi Cioloş, între un premier penal şi un premier moral. E o diferenţă colosală între cei doi şi drumul României pentru următorii patru ani va fi stabilit prin votul cetăţenilor, după ce ne-am uitat la aceşti doi oameni. Ce vrea Cioloş şi ce vrea Dragnea”, a precizat Cezar Preda – candidat PNL Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor.

Cezar Preda spune că Dâmboviţa este un judeţ al grupurilor de interese, care nu se sfiiesc să ia libertatea omului, dacă nu e cu ei, care nu se sfiiesc să ameninţe. Liberalii se vor bate însă să pună capăt acestui sistem, iar cetăţenii să fie cu adevărat liberi, să nu ştie de frică.

Adaugă un Comentariu

*