Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ELECTORAL: PSD are un program de guvernare precis, cu surse de finanţare identificate!

ELECTORAL: PSD are un program de guvernare precis, cu surse de finanţare identificate! 

adrian-tutuianu

Social-democraţii sunt pregătiţi pentru guvernare! Liviu Dragnea – preşedintele PSD, a prezentat deja Proiectul Bugetului General Consolidat pe 2017, asta ca dovadă că specialişti partidului au lucrat de zor pentru a asigura continuitate în guvernare, pentru a nu lăsa ţara, institiuţiile statului într-o stare de aşteptare, în incertitudine.

Adrian Ţuţuianu, şeful social-democraţilor dâmboviţeni, a declarat astăzi că prezentarea de către preşedintelui PSD a proiectului de buget pentru 2017, înainte de scrutinului electoral din 11 decembrie, arată că partidul pe care îl reprezintă nu a ieşit în campanie cu bla-bla-uri, ci a venit în faţa cetăţenilor cu programe sectoriale de guvernare pe absolut toate domeniile.

„Dacă am aştepta instalarea unui nou guvern şi am sta 2-3 luni de zile, anul viitor, să gândim cum poate arăta un buget, toate instituţiile publice din România ar avea la dispoziţie sumele necesare de-abia după luna mai-iunie a anului 2017. În actualul context, dacă PSD câştigă alegerile, ne vor trebui câteva zile ca să facem Guvernul. Vom avea o sesiune extraordinară a Parlamentului, vom aproba bugetul de stat şi, cel mai târziu la sfârşitul lunii februarie, toate instituţiile din România vor avea alocări bugetare consistente şi vor şti ce au de făcut întregul an bugetar 2017″, a precizat Adrian Ţuţuianu – candidat PSD Dâmboviţa pentru Senat.

A mai spus liderul PSD Dâmboviţa că PSD este singura formaţiune politică din România care are un program de guvernare concret, cu termene, obiective precise, dar şi cu sursele de finanţare identificate.

 

Adaugă un Comentariu

*