Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ELECTORAL: PSD propune eliminarea impozitului pe venit pentru tinerii cu salarii medii

ELECTORAL: PSD propune eliminarea impozitului pe venit pentru tinerii cu salarii medii 

corneliu stefan

Corneliu Ştefan, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, este cel mai tânăr candidat pentru Parlamentul României din echipa PSD Dâmboviţa. Corneliu Ştefan a condus o perioadă destul de lungă organizaţia de tineret a social-democraţilor dâmboviţeni, implicându-se cu succes în activităţi sociale, culturale, sportive şi de promovare a celor mai tineri politicieni. Acum, în calitate de candidat pentru un fotoliu de deputat, Corneliu Ştefan militează pentru crearea unor condiţii de viaţă, de studiu şi de muncă la nivel european pentru tinerii români.

„PSD este un partid deschis pentru tineri. Venim cu măsuri concrete pentru sprijinirea tineretului nostru. Vrem să creăm un drum adevărat, sigur, pentru viitorul lor. Propunem eliminarea impozitului pe venit pentru tinerii cu salarii medii, sub 2.000 de lei pe lună. Programul nostru mai prevede eliminarea obligaţiei de achitare a CASS-ului pentru tinerii care desfăşoară activităţi independente. Dorim ca în 2017 salariul minim brut să crească la 1.400 de lei, iar până în 2020 să ajungă la 1.750. Îmi doresc ca tinerii să rămână în România.Tocmai de aceea este necesar să le creăm condiţii şi oportunităţi pentru realizarea acestui deziderat.Trebuie să le oferim şansa de a trăi bine în România”, a precizat Corneliu Ştefan.

Viitorul parlamentar a vorbit şi de programul PSD privind accesul tinerilor familii la locuinţe. Şi-au propus social-democraţii ca, de la 1 ianuarie 2018, să elimine TVA-ul la vânzarea şi cumpărarea de locuinţe. Va mai fi acordată o subvenţie de 1.600 de lei pe an pentru fiecare copil din familiile cu venituri de sub 5.000 de lei lunar.

 

Adaugă un Comentariu

*