Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » ELENA UDREA, UN ADEVĂRAT LIDER POLITIC! Lupta pentru şefia PDL a intrat în linie dreaptă

ELENA UDREA, UN ADEVĂRAT LIDER POLITIC! Lupta pentru şefia PDL a intrat în linie dreaptă 

elena udrea 1

Sala de conferinţe a Universităţii Valahia a fost arhiplină. Pedelişti veniţi din toate colţurile judeţului pentru a o asculta pe Elena Udrea şi a sa moţiune „Pentru o nouă Românie!. Evident, în sală, pe lângă entuziaşti, au fost şi băgători de seamă sau pur şi simplu ostaşi ai taberei Blaga.

Oricum, Popescu a reuşit să organizeze un mini spectacol care să amintească de vremurile bune, de odinioară,când PDL călărea armăsarii puterii fără nicio frică. Elena Udrea a fost primită în aplauze şi pe ritmurile imnului PDL, ăla cu omul bun.

Contracandidata lui Blaga la şefia partidului a avut un discurs bun. Bine structurat, cu verb, nerv, trăire, elocvenţă, patos şi emoţie. A fost cam lung, ceea ce duce la plictis din partea auditoriului şi la diluarea mesajului dar, Udrea, se vede treaba, vrea musai să câştige.

Cum este obiceiul în partidele care pierd puterea, şi Elena Udrea a vorbit de greşeli, de comportamentele unor pedelişti care, aflaţi la putere, au uitat de popor. A fost criticată şi slaba opoziţie din ultimul an. Noi zicem că nici nu a existat. Evident, a fost lovită suficient şi actuala putere care una a zis şi alta a făcut.

Udrea i-a criticat pe uselişti pentru măsurile antipopulare luate, vezi impozitul pe venitul agricol, timbrul de mediu etc. Una peste alta, mesajul Elenei ar trebui să prindă mai mult la poporul pedelist. Aşa după cum bine spunea doamna blondă, nu trebuie să fii profesor bun, doctor docent sau cine ştie ce erudit, ca să ai stofă de lider politic.

Elena Udrea chiar este un lider politic. Acum să vedem ce se va întâmpla sâmbătă, la convenţie. Dacă nu va fi lucrată, câştigă sigur.

Adaugă un Comentariu

*