Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 24, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Elevii din DÂMBOVIŢA bat toca cu artă, sub privirile maestrului Gheorghe Zamfir

Elevii din DÂMBOVIŢA bat toca cu artă, sub privirile maestrului Gheorghe Zamfir 

concurs toaca 2

50 de elevi din Arhiepiscopia Târgoviştei au participat, duminică – 3 iulie 2016, la faza judeţeană a Festivalului Internaţional de Toacă, ediţia a VII-a, organizată la Parohia „Mănăstirea Cobia”. Evenimentul cultural s-a desfăşurat în prezenţa maestrului Gheorghe Zamfir, a prim-solistei Operei Naţionale – Ina Dincă şi a Ansamblului „Codruleţul” din cadrul Clubului Copiilor din Găeşti, care au susţinut momente artistice de excepţie.

În urma jurizării, au fost acordate următoarele premii:
– Bădescu Ioan, de la Parohia Sturzeni, Protoieria Târgoviște Nord, Premiul I, constând în oferirea sumei de 300 lei, icoane, diplome, cărţi și dulciuri.
– Davidoiu Alexandru, de la Parohia Pucheni, Protoieria Târgoviște Nord, Premiul II, constând în oferirea sumei de 200 lei, icoane, diplome, cărţi și dulciuri.
– Croitoru Ștefan, de la Parohia Pietrari I, Protoieria Târgoviște Nord, Premiul III, constând în oferirea sumei de 100 lei, icoane, diplome, cărţi și dulciuri.
– Stănescu Adrian, de la Parohia Gura Vulcănii, Protoieria Pucioasa, Mențiune, constând în oferirea unor icoane, diplome, cărţi și dulciuri.

Toți ceilalți 46 de concurenți au primit din partea organizatorilor diplome, cărţi și dulciuri.

Elevii care s-au clasat pe locurile I, I şi III vor reprezenta Arhiepiscopia Târgoviştei la faza finală a Festivalului Internațional de Toacă, ce se va desfășura în orașul Victoria, judeţul Brașov, în perioada 11-13 iulie 2016. Aceştia vor fi însoţiţi de preotul Ion Popescu de la Parohia „Mănăstirea Cobia”.

Sursa foto: Arhiepiscopia Târgoviştei

concurs toaca 1

Adaugă un Comentariu

*