Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 21, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Eliminat de Dragnea, la o ciorbă cu Tudose!

Eliminat de Dragnea, la o ciorbă cu Tudose! 

ion obagilaNe-a fost servit astăzi adevărul în legătură cu scandalul de la Apărare. Ministrul Adrian Ţuţuianu a fost mazilit, ca la otomani, de preşedintele PSD Liviu Dragnea! La o ciorbă cu premierul Mihai Tudose, şeful PSD a decis că Adrian Ţuţuianu trebuie să plece din fruntea Ministerului Apărării. Ptiu! De-abia aştepta un motiv, indiferent cât de banal ar fi fost! Mulţi anticipau această mişcare.

Vizita ambasadorului Hans Klemm în Dâmboviţa a fost ultimul act. Ţuţuianu trebuia oprit! Prea ieşea în evidenţă! Mereu în faţă, demn, bun comunicator, cu agenda de lucru bine stabilită, cu problemele apărute rezolvate rapid, invitat de televiziuni, citat de ziare, portaluri de ştiri, agenţii de presă. Se afla tot timpul în ţară, nu scăpa nici un eveniment. Într-un cuvânt, îi cam lua faţa lui Dragnea! Şi asta nu i-a convenit bosului de Teleorman de l-a eliminat.

Nu a contat pentru preşedintele PSD nicio realizare a lui Ţuţuianu, niciun semn bun. Aşa, din senin, Liviu Dragnea a vorbit în spitalul din Craiova despre eliminarea lui Ţuţuianu, ca şi cum nu s-a întâmplat nimic, ca şi cum ar fi fost un joc uşor, o mutare simplă, o piruetă. Mă îngrozeşte acest tip de comportament!

Ce mai conta că Ţuţuianu avea programată o vizită de lucru în Statele Unite, că realizase nişte relaţii, nişte legături. Se poate duce şi celălalt ministru în America, s-a uşurat Dragnea pe sub mustăcioară… Măi, să fie! E de belea cu acest Dragnea! Tratează totul cu aşa de multă nonşalanţă, cu simplitate… Nici măcar nu depune vreun efort să fie rău. Un adevărat despot!

Ion Obăgilă

Răspuns la Eliminat de Dragnea, la o ciorbă cu Tudose!

  1. Ionela Ungureanu

    Mai sunt si altii asemeni lui Dragnea, baroni locali, ii stiti si dvs.

     

Adaugă un Comentariu

*