Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 27, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » EPURARE PÂNĂ LA CAPĂT! Dâmbovița, pașalâcul lui Țuțuianu!

EPURARE PÂNĂ LA CAPĂT! Dâmbovița, pașalâcul lui Țuțuianu! 

florin popescu

Județul Dâmbovița a devenit pașalâcul lui Adrian Țuțuianu! Așa cum se întâmpla în Stambulul Evului Mediu, în Dâmbovița sunt unși în funcții doar cei ce sunt pe plac pașalei, fără nicio legătură cu profesionalismul sau moralitatea celor numiți.

În beția puterii, care l-a prins în mreje, avocățelul complexat Țuțuianu Adrian își permite să declare, fără nicio fereală: “…nu am să fiu niciodată de acord ca pe un scaun să rămână un pedelist”, poziție consemnată de oficiosul USL. Astfel, Adrian Țuțuianu ne informează că, în județul Dâmbovița, Legea și Constituția nu mai funcționează, fiind înlocuite cu legea bunului-plac.

Despre gravitatea unor astfel de afirmații vorbește de la sine trecutul recent: imediat ce au ajuns la putere, USL-amiștii au schimbat directorii de școli și aproape toți șefii de instituții din județul Dâmbovița. Culmea stupidității, USL-amiștii au schimbat până și portarii de la Consiliul Județean, probabil suspectați că ar fi ”fraternizat” cu PDL! Am semnalat, la momentul producerii evenimentelor, nenumăratele abuzuri și presiuni exercitate de Adrian Țuțuianu și de acoliții lui asupra unor personalități ale vieții publice din Dâmbovița, primari sau șefi de instituții, a căror unică ”vină” era aceea de a avea alte viziuni politice decât pașaua de la PSD!

Comportamentul incalificabil, de satrap, prin care Adrian Țuțuianu a înțeles să dea o notă personală mandatului de președinte al CJD, care altminteri este perfect reglementat prin Lege, mă obligă să revin cu un semnal de alarmă transmis și cu alte ocazii: acțiunile profund  ILEGALE și ANTICONSTITUȚIONALE ale liderului PSD trebuie stopate. Prin abuz, pe criterii clientelare, au fost schimbați directorii instituțiilor de învățământ din județ, dar și conducerea Spitalului Județean de Urgență. Ba, mai mult, Adrian Țuțuianu a schimbat până și șefii de secții din spital, medici valoroși, cu bună pregătire profesională, pentru a face loc unora cu ”merite” pe linie de partdid.

Acum, Adrian Țuțuianu pune la cale decapitarea tuturor celor care au îndrăznit să exercite un DREPT CONSTITUȚIONAL – dreptul la libera asociere. Faptul că mulți dintre șefii de instituții numiți de guvernarea PDL sunt profesioniști, fapt dovedit de rezultatele activității lor, nu are nicio importanță pentru Adrian Țuțuianu, atât timp cat pașaua PSD-istă a declarat răspicat: “…nu am să fiu niciodată de acord ca pe un scaun să rămână un pedelist”.

Constatând abuzurile și comportamentul discreționar al liderului PSD, îl somez pe Adrian Țuțuianu să stopeze campaniile violente, brutale de intimidare a adversarilor politici și de subordonare politică a instituțiilor statului. Totodată, cer Prefecturii Dâmbovița să se implice în asigurarea respectării LEGII în funcționarea instituțiilor, dar și în protejarea conducătorilor de instituții față de abuzurile și vendetele cu iz politic, iscate de politruci iresponsabili.

Dep. Florin Popescu
Președinte PDL Dâmbovița

2 Răspunsuri la EPURARE PÂNĂ LA CAPĂT! Dâmbovița, pașalâcul lui Țuțuianu!

  1. Vali

    Aveți dreptate domnule Popescu, avoCĂȚELUL Țuțuianu și-a dat arama pe față, dar nici cu grandomănia la care ajunseserăți și dvs. pedeliștii nu mi-este rușine! Acum vedeți ce bine spune poporul,,ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!” Nu mai merge domnule Popescu să tragi din trabuc în ședințele C.J.-ului, așa că îndură acum până când PDL-ul va dispare din viața românilor! În ceea ce-l privește pe Țuțuianu, nici el nu va sfârși prea bine, după cum se vaită, sigur va demisiona, e prea mare căciula pentru el!

     
  2. alex

    Vali sunt de acord cu tine pana la partea in care spui ca Tutuianu va demisiona…asta nu cred pana la momentului votului din 2016.In rest ai spus lucrurilor pe nume 😉

     

Adaugă un Comentariu

*