Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 20, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » EPURARE POLITICĂ ÎN PSD? Directorii neagreaţi de Rovana Plumb se pregătesc de luptă

EPURARE POLITICĂ ÎN PSD? Directorii neagreaţi de Rovana Plumb se pregătesc de luptă 

rovana plumb pucioasa

Directorii deconcentratelor schimbați sau neagreați de Rovana Plumb, lider important al actualei puterii useliste, se pare că sunt pregătiți să iasă la luptă, asta până nu este prea târziu. De sus se pare că s-a pornit o epurare politică a tuturor celor care nu sunt loiali conducerii centrale și de ce nu , celei de la județ.

Se aud tot mai profunde zvonurile cum că Andrei Plumb, feciorul Rovanei Plumb, va candida pentru funcția de vicepreședinte al organizației PSD Dâmbovița. Sursele noastre ne-au informat că social-democrații dâmbovițeni sunt nemulțumiți de curentul dictatorial care se instalează în PSD. Mirel Nica, director fără numire la APM, fiindcă nu vrea doamna Plumb, este unul dintre liderii vechi ai partidului care, cu siguranță, va ieși la bătaie.

Pe surse am aflat că Nica este foarte supărat din cauza mârlăniei la care este supus. Nica, în afară de dăruirea față de partid, se pare că a investit și mulți bani în campaniile electorale. Ș, acum, se vede dat la o parte. Nemulțumit este și Robert Trifu care, a fost schimbat rapid de Rovana Plumb de la conducerea Gărzii de Mediu și pus pe linie moartă. Într-un comentariu postat pe siteul nostru, și care, ne-am edificat, aparține lui Trifu se menționează.

”Doamna ministru a dat speranțe numai in campanie. Ar fi bine sa-l intrebati pe Nica Mirel de unde provine aceasta suparare. Ar fi bine sa spună ce eforturi a făcut in campanie pentru aceasta doamna, care a avut si are camarila in frunte cu domnul Plumb Andrei (fiul) in județul Dâmbovița doar pentru a pune presiune pe anumite persoane si primari. Ar fi bine sa intrebati toți directorii numiti anul trecut, sa vedeți ce presiune au avut si au pe ei.

Vreau sa închid cu o întrebare: Instituțiile statului ce fac? De ce nu se autosesizeaza? Se cunosc toate aceste lucruri, ba chiar mai multe. Dumneavoastră, presa, de ce nu va autosesizati? Cunoasteti aceste lucruri. Așteptăm si alte lucruri cunoscute”, spune Robert Trifu.

Ca să nu mai aibă probleme cu media locală, Rovana Plumb, sprijinită de câțiva lideri dâmbovițeni, și-a deschis un ziar de partid. Organul de presă este distribuit la toate primăriile conduse de primari PSD și, bineînțeles, la instituții, se înțelege, în baza unor abonamente.

Răspuns la EPURARE POLITICĂ ÎN PSD? Directorii neagreaţi de Rovana Plumb se pregătesc de luptă

 1. moshu49

  observ că de „curent dictatorial” în psd se plîng atît penelişti cît şi pesedişti. măcar unii cu cojones…
  dar „ţara moaaare de foame”, by V.Ciorbea, iar zmiorcăiţi tot pe la putere auzi/vezi.
  auzi la ăsta şi te cruceşte: „Dumneavoastră, presa, de ce nu vă autosesizaţi?”… nu vrei, mă, să te treacă şi strada?
  prin piaţă se spune că locul boului este la jug, nu la conducerea fermei animalelor, acolo avem porci.
  dar dacă jocurile madamei „Gerovital” ajută la redresarea economică a judeţului şi reducerea şomajului (am văzut că la ocnele de sare de la Ocniţa – bun reportaj! – este lipsă de personal), mă fac că uit de GIO şi’i fac galerie.
  combinatul l-a rezolvat preşul CJ şi executorul sindic; cu plata preoţilor nu s-a rezolvat dar dau ei la pace.
  de aceea zic să grăbiţi epurarea (e şi’n fişa postului de la mediu), să vă uitaţi peste „execuţia bugetului general consolidat/ianuarie 2013″ (un banal A4 care vă arată incompetenţa managerială şi măreţele realizări în lupta contra românilor!) şi hai la muncă, că boborul vă iubeşte. :(

   

Adaugă un Comentariu

*