Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » EPURĂRI POLITICE LA GĂEŞTI! PSD-ul dă afară oamenii PDL-lui din Compania de Apă

EPURĂRI POLITICE LA GĂEŞTI! PSD-ul dă afară oamenii PDL-lui din Compania de Apă 

epurare

Epurarea pesedistă demarată în toate oraşele judeţului seamănă izbitor cu epurarea pedelistă, atunci când Florin Popescu se afla pe cai mari, numai că este mult mai veninoasă, mai plină de ură şi mai iraţională. Pălesc şi cei mai răi torţionari comunişti în faţa tendinţelor de exterminare promovate de unii pesedişti care se cred singuri pe pământ şi veşnici în funcţii, scrie Cronica de Găeşti.

Victime sunt, ca de obicei, oameni nevinovaţi, oameni care îndrăznesc să gândească şi să se exprime şi în alt fel decât autoimpuşii stăpâni. Ei trebuie să moară de foame, să se târască în patru labe şi, eventual, să implore milă ca să poată să mai trăiască în România. De la secţia Găeşti unită cu Titu a Companiei de Apă a fost nevoie să dispară urgent Florentina Petrache, nevastă de pedelist (căreia i s-a desfiinţat postul în favoarea unuia de la Titu), tânărul Alexandru Oprea, lider al unei organizaţii PDL şi consilierul local PDL de la Ludeşti, Neagoe Georgel. Ultimii doi au intrat într-un simulacru de concurs şi au picat – ghiciţi, nu-i aşa? – la oral, nu la scris.

Interesant este faptul că la Titu, oraş cu 2000 de consumatori, sunt doi operatori, iar la Găeşti – la aproape 8000 de consumatori, erau trei operatori, dintre care unul, tânărul teolog Alexandru Oprea, care muncea în credinţă pentru acest job sub pregătirea lui, trebuia să plece. Gurile rele spun că acea comisie de concurs, trimisă de stăpâni, a avut sarcini clare în această primă etapă de epurare.

Liderul de sindicat al Companiei de Apă Găeşti, Nicolae Moraru, ne-a declarat că aceste restructurări s-au făcut pe sub masă şi că sindicatul nu a fost înştiinţat şi nici invitat să facă parte din comisia de concurs, aşa cum era legal şi normal: „Mâine, voi solicita punctul de vedere oficial al directorului Dorin Staicu. Vreau să vedem de ce Titu, cu doar 2000 de consumatori, este peste Găeşti. Avem foarte multe semne de întrebare. La negocieri, ni s-a promis că nu se va trece la restructurări, că se vor găsi soluţii pe externalizări, iar noi am fost de acord să nu primim majorări salariale, pentru a salva locurile de muncă”.

Sursa: Cronica de Găeşti

Adaugă un Comentariu

*