Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » INFO UTIL » Eşti STUDENT şi vrei să lucrezi în GERMANIA în vacanţa de vară? Înscrie-te la AJOFM!

Eşti STUDENT şi vrei să lucrezi în GERMANIA în vacanţa de vară? Înscrie-te la AJOFM! 

Sursa foto: www.allaboutjobs.ro

Studenții cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, și care au cunoștințe bune sau foarte bune de limba germană pot aplica, până în data de 9 februatie 2018,pentru unul din cele 50 de locuri de muncă disponibile în Germania, pe perioada vacanţei de vară (minim două luni), în domeniul hotelier – gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și în domeniul serviciilor.

Tinerii care au domiciliul sau sunt înmatriculaţi la o instituție de învățământ superior din județul Dâmbovița se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița, str.T. Vladimirescu nr.1A. Înregistrarea dosarelor se va desfăşura în intervalul luni – joi, între orele 09:30 – 15:30 și vineri, între 09:30 – 12:30.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0732100377, sau se găsesc pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița, www.dambovita.anofm.ro.

Adaugă un Comentariu

*