Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 24, 2019
Sunteți Aici Home » OPINII » Evaporări… politice!

Evaporări… politice! 

ion obagilaDe la alegerile din decembrie 2016 încoace, partidele politice parlamentare, altele decât PSD, au uitat de media şi opinia publică. PNL, ALDE şi USR (care are şi el un parlamentar de Dâmboviţa, un bătrânel descălecat de pe la Bucureşti) s-au dat la fund. Au pus lacătele pe uşi. Fac pe ocupaţii. Nu prea mai ştim nimic despre ceea ce produc aceste organizaţii politice, cum luptă ele pentru binele democraţiei.

Nu mai vorbim de partiduleţele care, după ce au pierdut la blană alegerile, şi-au închis total activitatea. Adică, după cei de la ARN, PND etc., politica se face doar în campania electorală, să rânjim de pe afişe, să ne lăudăm prin studiourile tv şi doar cu scopul de a se agăţa de ciolanul puterii. Dacă nu iese, ne retragem, nu mai luptăm, că nu mai avem de ce. Revenim peste patru ani. Mai tragem o dată! Să ne ferească Dumnezeu de astfel de patrioţi interesaţi doar de funcţii şi avantaje!Oricum, nu ne-a ferit sau nu am ştiut noi să ne ferim!

Când ai în sânge lupta pentru naţiune, dorinţa de trudi pentru democraţie, o faci fie că eşti la putere, fie că eşti în opoziţie, fie că lupţi în societate, în afara parlamentului sau a altor instituţii ale puterii. Dar, noi nu avem politicieni pur sânge . Marea majoritate a celor care se învârt în acest sistem sunt neaveniţi, fripturişti, carierişti, căutători de viaţă uşoară pentru ei, familie, neamuri, prieteni şi gaşcă.

Ion Obăgilă

P.S. – Aşteptăm totuşi să se deschidă la PNL şi ALDE! Opinia publică se întreabă dacă aceste organizaţii mai fiinţează în Dâmboviţa…

Adaugă un Comentariu

*