Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » EXCES: Primăria Pucioasa vopseşte bordurile pe ploaie şi vânt! Ce să faci, vin alegerile!

EXCES: Primăria Pucioasa vopseşte bordurile pe ploaie şi vânt! Ce să faci, vin alegerile! 

Sursa foto: Facebook

Multe minuni au început să se întâmple la Pucioasa, în prag de campanie electorală! Astăzi, pe o ploaie rece, deasă şi măruntă, muncitorii de la SC Servicii Comunitare de Utilităţi Publice Pucioasa – SCUP SRL vopseau de zor cu alb bordurile de pe Bulevardul Trandafirilor.

Trecătorii se mirau de atâta „hărnicie” şi consum de materiale pentru o lucrare inestetică, ca la ţară, poate mai rău. Ţinând cont că activitatea se derula pe ploaie, este clar că vopseaua nu va ţine prea mult. Bani irosiţi!

Probabil, Dănuţ Bădău, actualul primar al oraşului Pucioasa, se teme că va pierde scaunul şi încearcă să mai facă ceva pentru comunitate, pe ultima sută de metri.

Apropo, am solicitat şi noi Primăriei Pucioasa, în baza Legii 544, informaţii despre enigmatica firmă SC SCUP SRL, respectiv când a fost înfiinţată, cu ce se se ocupă, cine sunt cei care conduc entitatea economică, pentru cine a prestat lucrări, ce încasări a avut şi multe alte necunoscute pentru muritorul de rând, plătitor de taxe şi impozite.

Solicitarea am transmis-o la începutul lunii martie. Până acum, nici un răspuns dinspre administraţia de la Pucioasa. Mai avem răbdare. Cât zice legea, maximum 30 de zile. Apoi, mergem la instanţă!

2 Răspunsuri la EXCES: Primăria Pucioasa vopseşte bordurile pe ploaie şi vânt! Ce să faci, vin alegerile!

 1. Aspida

  Nu-i prea greu de aflat datele sumare…
  • înființare – 2012
  • cod CAEN – 8129
  etc.…
  cine vrea să știe mai multe, trebuie să-și facă un cont RisCo… «și ai acces la toate datele»…

  http://www.risco.ro/verifica-firma/actionari/servicii-comunitare-de-utilitati-publice-pucioasa-scup-s-r-l-cui-30531586

   
  • Incomod

   Da, aceste date generale se găsesc pe diferite site-uri, însă informaţiile în amănunt, cum sunt cele pe care le-am solicitat noi în baza Legii 544, nu! Şi chiar dacă s-ar găsi la liber pentru tot muritorul de rând, administraţia locală tot ar fi obligată să dea un răspuns. Cum spuneam, îl mai aşteptăm, apoi mergem la instanţă.

    

Adaugă un Comentariu

*