Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 14, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » EXECUŢIE: Cuscrul lui Adi Minune a fost asasinat de oamenii lui Ghenosu, fiindcă i-a tras în piept cu taxa de protecţie

EXECUŢIE: Cuscrul lui Adi Minune a fost asasinat de oamenii lui Ghenosu, fiindcă i-a tras în piept cu taxa de protecţie 

Foto: stiripesurse.ro

Cuscrul celebrului manelist Adi Minune a fost executat în Irlanda după ce a avut curajul să îl tragă în piept chiar pe Florin Ghinea, alias Ghenosu, unul dintre cei mai periculoși români. Potrivit unor surse judiciare, Gilbert Tudor era proxenet în Irlanda și plătea taxă de protecție oamenilor lui Ghenosu, care controlează piața prostutiției românești din aceată țară. Cuscrul lui Minune i-ar fi înșelat pe aceștia, drept pentru care a fost ucis în mod bestial, cu ciocanul, pentru a da un exemplu, potrivit anchetespeciale.ro.

Sursele citate au dezvăluit pentru publicația AncheteSpeciale că Gilbert Tudor pleca des în Irlanda unde avea niște fete care se prostituau pentru el. Acesta era obligat să plătească taxă de protecție mafiei românești de pe piața prostituției, o sumă fixă pentru fiecare prostituată pe care o controla. Pentru a plăti mai puțin, cuscrul lui Minune ar fi declarat oamenilor lui Ghenosu un număr mai mic de fete decât avea în realitate.

Din informațiile care au ajuns la urechile anchetatorilor români, Gilbert Tudor plătea taxă de protecție pentru două fete, iar oamenii lui Ghenosu ar fi aflat că acesta are, în realitate, trei prostituate. Ca urmare, oamenii lui Ghenosu ar fi hotărât să-l ucidă într-un mod cât mai înspăimântător, în condițiile în care, dacă ar fi dat dovadă de slăbiciune față de un singur proxenet, atunci și alți români care se ocupă cu proxenetismul în Irlanda ar fi încercat să-i înșele.

Ca urmare, cel desemnat să comită asasinatul ar fi fost un anume „Costel al lui Ghenosu”, care l-a omorât la marginea unui drum după ce i-a zdrobit capul cu un ciocan. În legătură cu cu acest incident, fiul victimei, Franco Tudor, a declarat în mod public că, de fapt, tatăl său a fost victima unei crime pasionale după ce s-a îndrăgostit iremediabil de o fată, în Irlanda.

Adaugă un Comentariu

*