Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » EXEMPLU: Jandarmeria Dâmboviţa ţine la tradiţii, obiceiuri şi jurnalişti. Nu ca alţii!

EXEMPLU: Jandarmeria Dâmboviţa ţine la tradiţii, obiceiuri şi jurnalişti. Nu ca alţii! 

tir jandarmi 8

În fiecare an, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, la Centrul de Pregătire de la Ochiuri, comuna Gura Ocniţei, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa organizează „Cupa Presei la tir”, moment de destindere, socializare şi, bineînţeles, mult spirit de competiţie. Amfitrionul acestui eveniment, neegalatul militar, prieten şi specialist în comunicare, general de brigadă Costel Gavrilă – comandantul IJJ Dâmboviţa.

costel gavrila

Anul acesta, ziariştii i-au uimit pe jandarmi prin faptul că au tras mai bine cu pistolul Carpaţi. Ţintele au fost ciuruite fără milă. Până şi fetele au dat dovadă de măiestrie în mânuirea armei de foc, Andreea Ghercă, de la Columna TV, câştigând locul trei şi lăsându-i astfel pe băieţi cu ruşinea pe chip.

Noroc cu carul a avut şi la această ediţie Iulian Canache! Nebătând vântul, a putut aduna 48 de puncte din 5 focuri. Locul doi i-a revenit lui Gabriel Cristache, de la Kiss FM. Ar fi vrut mai mult, dar, ce să faci, când nu te mai ajută pistolul… Ceilalţi concurenţi, soldaţi neistruiţi, s-au ales cu premii de consolare şi cu câte o porţie de fasolică cu cârnaţi.

Am salutat prezenţa la competiţia organizată la Ochiuri, după o absenţă de cinci ani, a colegului şi prietenului Adrian Năstase, de la Ziarul Dâmboviţa. Nu a adunat puncte multe, dar a fost mulţumit, ca noi toţi, de atmosfera prietenească şi aerul curat de primăvară.

tir jandarmi 1 tir jandarmi 6 tir jandarmi 5 tir jandarmi 4tir jandarmi 9 k tir jandarmi 3 tir jandarmi 2 ion obagila

Adaugă un Comentariu

*