Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, septembrie 26, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » EXEMPLU: Liceenii învaţă să gătească, nevoiaşii din Tărtăşeşti primesc o masă caldă!

EXEMPLU: Liceenii învaţă să gătească, nevoiaşii din Tărtăşeşti primesc o masă caldă! 

bucatarie liceu tartasesti

Elevii de la Liceul Teghnologic din Tărtăşeşti vor deprinde, de anul acesta, tainele meseriilor de bucătar, ospătar şi lucrător în confecţii textile. Directorul Ion Nilă, un dascăl pătimaş care şi-a dorit totdeauna să le ofere copiilor pe care-i educă un drum adevărat în viaţă, a reuşit să obţină, printr-o sponsorizare, aparatură profesională şi utilaje pentru bucătărie.

„Am primit de la Asociaţia umanitară «Zâmbetul Îngerilor», cu sediul în Bucureşti, o donaţie în valoare de aproape două miliarde de lei vechi, constând în cuptoare profesionale, aragaze şi alte obiecte şi instrumentar specific bucătăriilor de clasă”, ne-a declarat Ion Nilă.

Elevii vor face practica în bucătăria liceului, preparând diferite sortimente de hrană caldă. Mâncarea gătită, evident sub indicaţiile unui specialist în artă culinară, va fi oferită pentru 50 de familii nevoiaşe din Tărtăşeşti şi 100 de elevi ai şcolii.

Materia primă destinată preparării bucatelor este furnizată de Camera de Comerţ Româno-Germană, cu care instituţia de învăţământ, tot prin directorul Ion Nilă, a încheiat un parteneriat.

Adaugă un Comentariu

*