Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » EXEMPLU: Gold Plast a sărbătorit 10 ani în România, reabilitând două grădiniţe şi un spital

EXEMPLU: Gold Plast a sărbătorit 10 ani în România, reabilitând două grădiniţe şi un spital 

gold plast 2

Compania Gold Plast Italia care sărbătoreşte 10 ani de prezenţă în România, la Topoloveni, în judeţul Argeş, a marcat această aniversare într-un mod aparte. 200 de angajaţi ai unităţii şi familiile lor au participat la reabilitarea grădinițelor din Topoloveni și Glâmbocelu, a secției de radiologie și a curții Spitalului „Sf. Spiridon” din Călinești.

„Acțiunile sociale pe care le-am inițiat sunt un exemplu concret al intenției noastre pe termen lung, de a investi în această zonă”, a declarat Domenico Zaccone – președinte și director executiv Gold Plast.

La Grădinița din Glâmbocelu au fost vopsiți pereții exteriori, reparate și vopsite gardurile, a fost tunsă iarba din curte și amenajat terenul de sport. De asemenea, a fost amenajat un loc de joacă pentru cei mici, cu leagane și casuțe din plastic. La Grădiniţa din Topoloveni au fost realizate figurine pentru decorarea gardului şi au fost vopsiţi în culoare pereţii a 15 clase.

gold plast 3

Spitalul din Călinești a beneficiat de reabilitarea secției de radiologie a serviciului de urgență – zugrăvire și acoperirea pardoselei cu un material special folosit în spitale. Totodată, au fost executate lucrări de vopsire a gardului și a zonelor de acces din curtea spitalului, curățarea spațiului verde și amenajarea unui loc de odihnă cu alee și bănci de lemn.

“M-a impresionat numărul mare de angajați care s-au înscris în această acțiune de voluntariat pe care am plănuit-o pentru a marca cei 10 ani de activitate în România. Și mai mult m-a impresionat faptul că foarte mulți dintre ei au venit cu familiile lor. Împreună am format o mare familie, a cărei acțiune a produs în numai o zi un impact vizibil în comunitate”, a declarat Luca Rabbia – director operațional Gold Plast.

Gold Plast Group are sediul în Italia şi este prezentă de 30 de ani la nivel global pe piața veselei de unică folosință de top. Unitatea de productie din Topoloveni are aproape 600 de angajați. Produsele sale sunt vândute în 39 de tări, printr-o rețea de 17 distribuitori. În 2015 a înregistrat o cifră de afaceri de 32 milioane de euro.

gold plast 1

Adaugă un Comentariu

*