Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » EXEMPLU: Prefectura Argeş a înfiinţat un GHIŞEU UNIC în sprijinul fermierilor

EXEMPLU: Prefectura Argeş a înfiinţat un GHIŞEU UNIC în sprijinul fermierilor 

Cristian Soare - prefect Argeş (Sursa foto: youtube.com)

Agricultorii din judeţul Argeş care sunt interesaţi să acceseze fonduri europene nerambursabile au primit un sprijin esenţial din partea Instituţiei Prefectului, care a înfiinţat un GHIŞEU UNIC, unde să le fie puse la dispoziţie informaţiile necesare şi, de asemenea, unde să poată depune proiecte PNDR. Programul de funcționare al Ghieșului Unic este în zilele de luni, miercuri și vineri, între orele 09:00 – 12:00. Exemplul reprezentantului Guvernului în judeţul Argeş ar trebui să fie extins la nivelul tuturor judeţelor!

„Ținând cont de importanța acordată absorbției de fonduri europene dar și de dorința Guvernului României de a elimina birocrația din sistem, am implementat proiectul Ghișeul Unic destinat fermierilor, companiilor sau instituțiilor publice care doresc să depună proiecte în cadrul PNDR și trebuie să obțină toate avizele și adeverințele necesare. Marele avantaj al acestui ghișeu este că toți cei interesați vor găsi în același loc, la același birou, reprezentanții instituțiilor implicate în acest program”, a precizat prefectul Cristian Soare.

Practic, în cadrul GHIŞEULUI UNIC, ce funcţionează la sediul Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură (strada Armand Călinescu, nr. 44), fermierii vor găsi reprezentanții celor 14 instituţii de la care ar trebui să obţină avize şi adeverinţe pentru a putea depune un proiect PNDR. Cu alte cuvinte, potenţialii beneficiari de fonduri europene nu mai sunt purtaţi pe drumuri.

Adaugă un Comentariu

*