Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » EXEMPLU: Primăria Titu a investit pentru ca cetăţenii să aibă apă plată gratis şi non-stop!

EXEMPLU: Primăria Titu a investit pentru ca cetăţenii să aibă apă plată gratis şi non-stop! 

Sursa foto: Gazeta de Titu

Traian Niculae, primarul oraşului Titu, dovedeşte că este un edil dedicat comunităţii pe care o conduce, pus în slujba concetăţenilor săi, mereu pregătit pentru a căuta oportunităţi de asigurare a unui trai demn şi civilizat pentru oameni.

Puţine oraşe din România se pot lăuda cu fântâni de mare adâncime, amenajate cu simţ estetic şi practic pentru uzul cetăţenilor. ei bine, locuitorii din Titu beneficiază de apă proaspătă, plată şi gratis.

În oraş, există cinci fântâni de mare adâncime, apa vine artizanal de la peste 150 de metri .Acestea sunt amplasate în zona bazinului de înot, lângă Liceul Teoretic „IC Visarion”, în cartierul Hagoaica, în Titu Târg şi Sălcuţa. Primăria urmează să amenajeze încă două fântâni în Fusea şi Plopu.

Iată un exemplu demn de urmat pentru primarii localităţilor dâmboviţene care nu stau tocmai bine la capitolul apă de calitate pentru consumul uman.

Adaugă un Comentariu

*