Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » EXPLOZIE LA COS TÂRGOVIȘTE! Conducerea nici măcar nu a cerut să vină ambulanțele la fața locului!

EXPLOZIE LA COS TÂRGOVIȘTE! Conducerea nici măcar nu a cerut să vină ambulanțele la fața locului! 

accident cos targoviste 1

Se pare că explozia s-a produs la un sistem de valve care cuprinde conductele ce transportă gaz metan, oxigen și azot. Acolo ar fi avut loc o scurgere de gaze. Urmează ca anchetatorii să descopere care au fost cauzele producerii deflagrației. Cinci angajați au fost răniți. Doi, aflați în stare gravă, au fost transportați de urgență la Spitalul de Arși din București.  Deocamdată nu am aflat numele lucrătorilor, dar știm că este vorba despre doi electricieni și doi lăcătuși și un inginer, toți cu vârste între 35 și 40 de ani.

Grav ni s-a părut faptul că actuala administrație a Combinatului practică același sistem al companiei Mechel, de a nu permite nimănui să pătrundă în incinta unității, nici măcar ambulanțelor! După câte se pare, conducerea COS Târgoviște nu a anunțat explozia, cum ar fi fost normal, la 112 pentru a cere sprijin de specialitate echipajelor de salvare.

Administrația Oțelăriei a preferat să-i transporte pe răniți cu mijloacele auto proprii, fără să li se asigure o asistență medicală profesionistă. VOM REVENI.

Adaugă un Comentariu

*