Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 15, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » EXTRATEREȘTII AU VIZITAT ROMÂNIA! Un OZN a fost văzut la Bistrița de mai mulți localnici

EXTRATEREȘTII AU VIZITAT ROMÂNIA! Un OZN a fost văzut la Bistrița de mai mulți localnici 

OZN

Mai mulţi localnici din Bistriţa-Năsăud se jură cu mâna pe Biblie că au văzut extratereştri. Oamenii spun că au văzut deasupra unei păduri un OZN care scotea un sunet ciudat şi lumina foarte puternic.

„Am auzit un zgomot ciudat (…) Am crezut ca este un avion, dar când m-am uitat nu părea a fi avion şi mi-am dat seama ca era altceva”, a declarat Ioana Petrican.

Bunica fetei a ieşit şi ea din casă, intrigată de sunetul ciudat. Femeia se jură că a asistat la o vizită a extratereştrilor.

„Eu am iesit din cauza sunetului. Nu era un sunet obişnuit, că eu cunosc sunetele că sunt aici de… şi o aud pe ea ţipând şi văd lumina care a ţâşnit. Eu am văzut sfârşitul, răgetul ăla”, a precizat Rodica Petrican.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

2 Răspunsuri la EXTRATEREȘTII AU VIZITAT ROMÂNIA! Un OZN a fost văzut la Bistrița de mai mulți localnici

  1. Tudor

    O fi fost vreun elicopter …daca nu semana cu un avion!

     
  2. dorina

    mai in gluma, mai in serios, toata bistrita si imprejurimile au auzit azi un zgomot infernal, parea un avion la altitudine joasa dar a durat prea mult(30-40 de secunde); de vazut n-a vazut nimeni nimic, cel putin eu am intrebat mai multe persoane,au auzit dar n-au vazut…destul de ciudat…ucraina e aproape…

     

Adaugă un Comentariu

*