Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 14, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Fabrică de BANI FALŞI aparţinând MAFIEI italiene, descoperită la Oradea!

Fabrică de BANI FALŞI aparţinând MAFIEI italiene, descoperită la Oradea! 

bani falsi

Procuririi DIICOT azu descoperit o fabrică de bani falşi la Oradea, aparţinând mafiei italiene. Banii tipăriți ajungeau în Italia. Circa 13 milioane de euro falși, în bacnote de 50 și 100 de euro, au fost găsiți de oamenii legii la Oradea.

În urma a 15 percheziții desfășurate joi noaptea în mai multe orașe din țară, procurorii DIICOT au identificat o tiparniță care fabrica euro falși în municipiul Oradea. Ei au descoperit aproximativ 13 milioane de euro falși, dar și mai multe bancnote arse. Anchetatorii suspectează că banii ar fi ajuns la Mafia italiană.

Trei italieni suspectați că fac parte dintr-un grup din Napoli al rețelei Camorra au fost ridicați de polițiști şi au fost confiscate 19 milioane de euro.

Anchetatorii au observat că în zona unde a fost găsită fabrica, mai mulţi cetăţeni italieni intrau şi ieşeau de mai multe ori pe zi dintr-o clădire. Pornind de la acest lucru, ei au monitorizat zona timp de un an și jumătate.

Procurorii DIICOT au așteptat să vadă care este traseul banilor tipăriți și, în colaborare cu autoritățile italiene, i-au interceptat pe mafioți pe teritoriul țării lor. La controlul final, s-a constatat că pe traseu au mai fost adunaţi bani, suma totală care a ajuns în Italia fiind 17 milioane de euro.

Suspecţii fac parte dintr-o grupare mafiotă care acționează în Napoli, și ai cărei membri supraveghează acea zonă, colectând taxe de protecţie de la agricultori şi oameni de afaceri.

Sursa: www.ziuanews.ro

3 Răspunsuri la Fabrică de BANI FALŞI aparţinând MAFIEI italiene, descoperită la Oradea!

 1. LuigiCFR

  Cristian Petricu Alexe, Locotenentul Mafiei ?
  Fabrica de BANI FALSI apartinand mafiei italiene la Oradea.
  Cea mai mare captura de bani falsi din Romania.
  Alexe, kg de aur si 10 case???

   
 2. Ivanescu

  Cei care au salarii mici sa stiti de la mine ca tac.Nu aceia se plang din pacate . Se plang cei prefacuti, duplicitari ipocriti.Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti prost.

   
 3. Ulieru

  Fabrica de bani falsi ai mafiei italiene la Oradea a fost descoperita. Banii tipariti ajungeau in italia. Membrii organizatiei folosesc omerta. Declaratiile de avere spun totul.
  Petricu Cristian Alexe, Locotenemtul Mafiei in Romania?

   

Adaugă un Comentariu

*