Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 8, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » FACILITATE: Paşaportul european al competenţelor uşurează recrutarea personalului în domeniul hotelier

FACILITATE: Paşaportul european al competenţelor uşurează recrutarea personalului în domeniul hotelier 

Foto: www.news20.ro

Comisia Europeană a lansat pașaportul european al competențelor în domeniul hotelier, un instrument care a fost elaborat pentru a facilita contactul între persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și angajatorii din sectorul hotelier și al turismului în Europa.

În pașaportul european al competențelor, lucrătorii pot înregistra toate aptitudinile și competențele dobândite în cursul educației lor, precum și formarea profesională și experiența profesională practică într-un format ușor accesibil. Pașaportul vine în completarea unui curriculum vitae tradițional și permite angajatorilor să depășească rapid barierele lingvistice și să găsească lucrătorii calificați de care au nevoie pentru a ocupa posturile vacante.

Găzduit pe Portalul mobilității europene pentru ocuparea forței de muncă EURES, pașaportul competențelor este disponibil în toate limbile oficiale ale UE. Pașaportul va fi extins la alte sectoare în viitor.

Adaugă un Comentariu

*