Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » FALIMENT: Bingo România şi-a trimis astăzi toţi angajaţii acasă

FALIMENT: Bingo România şi-a trimis astăzi toţi angajaţii acasă 

Foto: facebook

Veste prostă pentru câteva mii de români, angajaţi ai firmei care organizează jocul „Bingo România”! În această dimineaţă, oamenii au fost trimişi acasă, sub motivaţia că societatea a dat faliment. Situaţia este cu atât mai critică cu cât cei mai mulţi dintre vânzătorii de bilete nu au dreptul la şomaj, întrucât nu au îndeplinit stagiul minim de cotizare, fiind angajaţi cu patru ore.

Potrivit ANTIŢEPARI, la finalul anului 2013, “Advanced Bingo System” SRL Ciofliceni, organizatorul jocului “Bingo România”, înregistra obligații restante la bugetele de stat în valoare de 1,68 milioane lei, din care 339.000 lei (3,39 miliarde lei vechi) reprezintă evaziune fiscală prin stopaj la sursă.

Răspuns la FALIMENT: Bingo România şi-a trimis astăzi toţi angajaţii acasă

  1. draghici dan

    era de asteptat ca bingo romania sa falimenteze. eu sant unul dintre perdanti , fiind salariat la bingo romania incepand din iunie 2013 , pana pe 14 mai 2014, la ramnicu valcea. este clar , ca pestele de la cap se impute ! asa zisii conducatori de filiale , majoritatea incopetenti , pusi pecriterii de relatii , nu de competenta. programul injust de 10 ore , platit 4 ! angajatii – agenti vanzari, incadrati aiurea. conducerea la varf cu multe carente si fara coeziune. fara o strategie clara si novatoarea jocului. am spus toate acestea la timpul potrivit , dar in loc sa fiu ascultat , am fost pedepsit , marginalizat. acum , am fost obligati sa demisionam si banii restanti iau mancat capcaunii , nesatui si agresivi.

     

Adaugă un Comentariu

*