Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » FALSA MINUNE DE LA GRIVIȚA! Chipul lui Iisus fusese desenat pentru a atrage clienți la… pepeni

FALSA MINUNE DE LA GRIVIȚA! Chipul lui Iisus fusese desenat pentru a atrage clienți la… pepeni 

minune-copac k

Presa a vuit cu câteva săptămâni în urmă despre minunea de lângă satul Grivița, județul Ialomița. Pe scoarța unui copac de la marginea drumului oamenii l-ar fi văzut pe Iisus plângând.

După ce s-a dus vestea, a început să curgă către satul ialomițean puzderie de lume. Pelerinii vroiau să atingă imaginea pe care o considerau deja binefăcătoare.

Lângă copacul cu pricina s-au aprins candele și mii de lumânări, credincioșii au stat ore în șir în rugăciune. Dezamăgire totală însă când lucrarea divină a fost revendicată.

Chipul lui Hristos nu apăruse din senin pe copac. Desenul, alterat oarecum de natură, fusese realizat de un pictor din Amara în scop comercial. A făcut desenul în luna august 2013, pentru a atrage clienți.

Omul vindea pepeni la margine de drum. Doritorii, opreau, cumpărau lubenițe și se pozau cu ”minunea”. Artistul, când a văzut la televizor înghesuiala de la copac, a început să râdă.

A mers acolo și a încercat să le explice creștinilor că nu este vorba de nicio minune, că el a făcut desenul.

Mărturisirea sa i-a enervat pe unii care nici vorbă să-l creadă, l-au trimis acasă, spunându-i că este mincinos.

Foto: Independentul Ialomița

Adaugă un Comentariu

*