Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » FALSUL ȘEF AL GĂRZII FINANCIARE DÂMBOVIȚA A FOST ARESTAT! Le cerea bani patronilor de firme, sub pretextul că are un văr internat în spital

FALSUL ȘEF AL GĂRZII FINANCIARE DÂMBOVIȚA A FOST ARESTAT! Le cerea bani patronilor de firme, sub pretextul că are un văr internat în spital 

arest ipj

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au probat activitatea infracţională a numitului T.G., de 39 de ani, din comuna Berca, judeţul Buzău, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

În sarcina acestuia s-a reţinut că în cursul lunii martie 201, recomandându-se ca fiind şeful Gărzii Financiare, a contactat telefonic mai multe persoane, administratori ai unor societăţi comerciale din municipiul Târgovişte, ocazie cu care le-a solicitat acestora diferite sume de bani sub pretextul că are un văr internat în spital.

Totodată, folosind acelaşi pretext şi recomandându-se ca fiind şeful Gărzii Financiare, a contactat telefonic şefii mai multor instituţii deconcentrate din judeţul Dâmboviţa, solicitându-le cu titlu de împrumut, diferite sume de bani.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi fiind prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de înşelăciune şi înşelăciune.

Sursa: IPJ Dâmbovița

Adaugă un Comentariu

*