Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » FĂRĂ CVORUM: Pentru a doua oară, cazul Florin Popescu nu a fost discutat în Camera Deputaţilor

FĂRĂ CVORUM: Pentru a doua oară, cazul Florin Popescu nu a fost discutat în Camera Deputaţilor 

florin popescu

La fel ca săptămâna trecută, şedinţa Camerei Deputaţilor în care trebuia să se supună la vot ridicarea imunităţii deputatului Florin Popescu a fost suspendată şi astăzi, 13 mai, din lipsă de cvorum. Pe 28 aprilie, deputaţii din Comisia Juridică au respins cererea prin care DNA a solicitat aviz pentru arestarea preventivă a lui Popescu.

Procurorii anticorupţie au arătat că „în cursul anului 2012, inculpatul Popescu Florin Aurelian, folosind influenţa şi autoritatea decurgând din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Dâmboviţa a unui partid, i-a cerut administratorului unor societăţi comerciale cantitatea de 50.000 – 60.000 pui grill (60 – 80 tone, cu valoare de peste 400.000 lei) pentru a o distribui în scop electoral cetăţenilor din judeţul Dâmboviţa, în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie 2012″.

Pe 29 aprilie, DNA a pus sechestru pe averea deputatului de Dâmboviţa, respectiv două imobile din municipiul Târgovişte.

CITEŞTE ŞI: „Iată cum cerea Florin Popescu puii electorali”

 

Adaugă un Comentariu

*