Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FCM TÂRGOVIŞTE practică un fotbal spectaculos, plin de viață

FCM TÂRGOVIŞTE practică un fotbal spectaculos, plin de viață 

urban titu - fcm targoviste 1

După disputarea a trei runde în C3, FCM Târgoviște se află în grupul celor cinci echipe: Afumați, Chindia, FCM, Chiajna II, Ștefănești, care se află în fruntea ierarhiei. Toate aceste echipe au câte șapte puncte și sunt departajate de golaveraj.

Echipa finanțată de Ghiorghi Zotic a obținut următoarele rezultate: 1-0 (în deplasare cu CS Podari), 5-1 (acasă) cu Astra II Giurgiu, 0-0 (deplasare) cu Urban Titu. Trupa de pe malul drept al Ilomiței are șapte puncte, +5 (6-1) la golaveraj și +4 la adevăr. FCM-ul își poate îmbunătății linia de clasament, sâmbătă, 20 septembrie, când întâlnește la Șotânga pe nou promovata Sporting Roșiori (locul 8, cu 3 puncte și 0 la golaveraj). Performanța echipei de la Șotânga este cu atât mai notabilă, cu cât astă-vară au plecat mai mulți jucători: Popa, Cernea și Daia (Chindia Târgoviște), Bica și Olteanu (la muncă în străinătate). Au venit: Zegheru (de la Fortuna Poiana Câmpina, împrumutat până în iarnă), Oprea și Mădăran (Chindia juniori), Dumitru (Petrolul Târgoviște), Constantin și Maria (Conpet Ploiești).

În acest început de toamnă, FCM Târgoviște practică un fotbal spectaculos, plin de viață. Profesorul Puiu Becheanu și-a învățat elevii să se așeze, să facă presing, să exercite presiune printr-o posesie activă. Apărarea este blindată (a primit un singur gol), iar atacurile sunt lucide și așezate. Îi mai trebuie Municipalului severitate, realism, un bob de curaj şi un strop de tupeu.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*