Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » FEMEIA DIN RĂZVAD VA FI SĂRBĂTORITĂ MARŢI! Primăria a angajat o firmă să se ocupe de acest eveniment

FEMEIA DIN RĂZVAD VA FI SĂRBĂTORITĂ MARŢI! Primăria a angajat o firmă să se ocupe de acest eveniment 

primaria razvad

S-a mutat comuna Răzvad şi noi nu am aflat ori pur şi simplu firma angajată să organizeze şi să promoveze un eveniment local prilejuit de sărbătorirea Zilei Internaţionale a Femeii din Mediul Rural a greşit drumul?

În comunicatul de presă remis către mass-media, se scrie negru pe alb că „Razvadul este cea mai mare comuna suburbana Targovistei, cu aproape 10,000 de locuitori, localizata strategic pe DN71 Targoviste-Ploiesti”. În realitate, municipiile Târgovişte şi Ploieşti sunt legate de DN72, nu DN71. Dar, probabil aşa se întâmplă când eşti la început de drum, fiindcă, trebuie să spunem, firma aleasă de administraţia locală din Răzvad a fost înfiinţată cu doar trei luni în urmă!

Dincolo de toate acestea, programul pregătit pentru 15 octombrie, cel puţin la nivel de proiect, este unul menit să pună în valoare tradiţiile şi obiceiurile răzvădenilor: o expozitie de pictura si lansarea unei carti de poezie – ambele artiste fiind razvedence – expozitie de goblenuri si atle tipuri de lucru de mana, expozitie cu degustare de prajituri, dulceturi, conserve de iarna si must – toate preparate si prezentate de femeile din comuna.

Răspuns la FEMEIA DIN RĂZVAD VA FI SĂRBĂTORITĂ MARŢI! Primăria a angajat o firmă să se ocupe de acest eveniment

  1. violeta khalil

    Eu am gresit, intr-adevar… e DN 72, nu DN 71 :) Nu cred ca va fi vreo problema sa ne gaseasca cineva insa.
    Vreau sa sublinez faptul ca firma organizatoare nu a fost angajata de Primaria Razvad, nu ne plateste nimeni din vreun ban public pentru eforturile de organizare; avem un parteneriat fara nicio obligatie financiara pentru acest eveniment. Va asteptam!

     

Adaugă un Comentariu

*