Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » FEMEIA MUTILATĂ ŞI ARUNCATĂ PE ARGEŞ ARE ACUM ŞI CAP! Apa l-a scos la suprafaţă tot în zona satului Ioneşti

FEMEIA MUTILATĂ ŞI ARUNCATĂ PE ARGEŞ ARE ACUM ŞI CAP! Apa l-a scos la suprafaţă tot în zona satului Ioneşti 

femeie mutilata ionesti

În această după-amiază, anchetatorii au găsit şi capul femeii tranşată în urmă cu o săptămână şi aruncată apoi pe Argeş, în zona podului de la Căteasca.

Acum nu mai încape nicio îndoială. Victima este Iuliana Neblea, mama unei fetiţe de aproape 8 ani, care făcea naveta de la Topoloveni, unde lucra la o fabrică de pâine, spre comuna Valea Mare, judeţul Dâmboivţa, unde locuia.

Femeia de 36 de ani şi-a ales vinerea trecută greşit maşina de ocazie care să o ducă acasă. Un Hyundai condus de Florin Mânzăraru, abia eliberat din închisoare, unde ajunsese pentru viol. Fusese eliberat pentru bună purtare!

După o lună a săvârşit această crimă care a îngrozit întreaga lume. După ce a omorât-o cu sânge rece pe Iuliana, a tranşat-o bucată cu bucată şi a aruncat fragmentele în Argeş. Credea el că aşa va reuşi să scape.

Anchetatorii i-au luat însă urma şi va răspunde pentru fapta sa. Conform legii, este posibil să stea toată viaţa în închisoare. O pedeapsă mult prea blândă, spun rudele victimei, cărora nimic nu le alină suferinţa!

Adaugă un Comentariu

*