Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 8, 2020
Sunteți Aici Home » RELIGIE-CULTURĂ » FESTIVAL: Viziunea despre artă se exprimă frumos și divers la StudentFest!

FESTIVAL: Viziunea despre artă se exprimă frumos și divers la StudentFest! 

student fest

Sfârșitul săptămânii aduce la StudentFest, cel mai mare festival studențesc de artă și cultură din România, organizat anual de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara, caravana Docuart. Documentare premiate la BDF 2016 vor fi proiectate la Ambasada. Film documentar de autor, performance live audio-video, master class și sesiuni de Q&A vă așteaptă pe parcursul a două zile.

Luna Amară va colora tăcerea Pieței Libertății cu un roșu aprins pe care nu ai voie să-l ratezi! Ei își vor exprima din nou viziunea prin muzică și ne vor cânta, vineri – 19 mai, începând cu ora 19:00.

Ultima zi a festivalului închide porțile expoziției vestimentare și le deschide pe cele ale expoziției de la secțiunea de fotografie, unde vor fi expuse fotografii realizate de către participanții atelierelor. La Casa de Cultură a Studenților scena va fi animată de actorii atelierului de improvizație cu spectacolul „Dacă n-ar fi, nu s-ar povesti”.

Rock-ul va da viață scenei StudentFest din Piața Libertății, sâmbătă, 20 mai, când The Skywalkers, Atelierul de trupe, Cuibul și Orkid (lansare de album) vor domina scena.

Intrarea este liberă la toate evenimentele din cadrul festivalului! Pentru programul complet, accesați site-ul www.studentfest.ro sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/studentfest.ro.

Adaugă un Comentariu

*