Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 9, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » FESTIVITATE: Ziua Internaţională a Familiei, sărbătorită de autorităţile din Dâmboviţa şi Giurgiu

FESTIVITATE: Ziua Internaţională a Familiei, sărbătorită de autorităţile din Dâmboviţa şi Giurgiu 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trei cupluri longevive, trei tinere şi trei aflate în situaţie de risc de excluziune socială au fost premiate, astăzi, la Târgovişte, cu ocazia Zilei Internaţionale a Familiei. Acţiunea a fost organizată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean, şi Crucea Roşie Dâmboviţa, iar premiile au fost oferite cu sprijinul sponsorului tradiţional – SC Arctic SA Găeşti. De altfel, autorităţile dâmboviţene celebrează familia în acest mod din anul 2009.

În municipiul Giurgiu, primarul Nicolae Barbu a oficiat astăzi, într-un cadru festiv, în Parcul Alei, 11 cunurii civile. Este vorba despre cupluri care, din cauza situaţiei materiale precare, nu au reuşit până acum să-şi oficializeze relaţiile. „Tinerii însurăţei” s-au căsătorit religios tot astăzi, de Ziua Familiei, părinţi spirituali fiindu-le viceprimarul municipiului – Alexandru Vladu şi soţia acestuia.

???????????????????????????????

Ziua de 15 mai a fost institutită drept „Ziua Internaţională a Familiei” printr-o rezoluţie a Adunării Generale a ONU din anul 1993.

Adaugă un Comentariu

*