Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » FINANŢARE pentru drumul de legătură între Gara Târgovişte Sud şi centura oraşului

FINANŢARE pentru drumul de legătură între Gara Târgovişte Sud şi centura oraşului 

adrian tutuianu

Zona de sud a Târgoviştei aşteaptă de foarte mult timp să intre într-un program de sistematizare, astfel încât să putem scăpa de „jungla” care s-a format în acel perimetru al municipiului, iar pe terenul pe care îl foloseau până prin anii 90 unităţile militare, rămas acum în părăsire, să apară obiective economice, sportive şi de agrement.

Astăzi, Adrian Ţuţuianu – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a organizat o conferinţă de presă pentru a prezenta ultima veste bună pentru târgovişteni. Ministerul Dezvoltării Regionale a introdus la finanţare o serie de obiective care vor schimba în bine imaginea municipiului. De departe, cel mai important proiect vizează tronsonul de drum pe patru benzi care va face legătura între Gara Târgovişte Sud şi centura oraşului.

Investiţia, care l-a făcut să tremure de bucurie pe Adrian Ţuţuianu, mai ales acum în campanie electorală, este alcătuită din trei componente. Drumul principal pe 4 benzi de circulaţie de 1,225 km, un alt drum lateral cu două benzi de circulaţie, care va face legătura cu strada Neagoe Basarab şi un sens giratoriu amenajat la intersecţia cu strada Petru Cercel.

Proiectul are o valoare de 12.117.510 lei. Adrian Ţuţuianu are convingerea că la 1 octombrie 2016 va fi semnat contractul de execuţie al lucrărilor. Dacă totul se va derula fără probleme, în noiembrie 2017, drumul va fi gata, crede şeful judeţului.

Răspuns la FINANŢARE pentru drumul de legătură între Gara Târgovişte Sud şi centura oraşului

  1. Cocuta

    In toti anii cat a dominat si nenorocit judetul, abia acum, cu o luna inainte de algeri a gasit mijloacele, banii pt a schimba in bine judetul? Cata mojicie, cata fatarnicie, cata prostie! Tutuianu tremura de frica nu de bucurie! Cetateni aveti grija pe mana cui lasati viitorul generatiilor viitoare, al copiilor vostrii! Tutuianu, ca si toti cei din partidul lui sunt bonlavi psihici! Hoti la drumul mare, drum pe care nu s-au obosit niciodata sa-l repare!

     

Adaugă un Comentariu

*