Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » FINANŢARE: Primăria Pucioasa încheie în forţă anul 2017! Încă două proiecte aprobate!

FINANŢARE: Primăria Pucioasa încheie în forţă anul 2017! Încă două proiecte aprobate! 

semnare contract pucioasa 2

Administraţia oraşului Pucioasa, din judeţul Dâmboviţa, a primit veşti bune din partea Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia. Primarul Constantin Ana ne-a spus că proiectul care vizează înfiinţarea unui centru social pentru persoane vârstnice a intrat în faza de precontractare. Investiţia depăşeşte 2,2 milioane de lei, cu o contribuţie a Consiliului Local Pucioasa de doar 63.383 lei.

CITEŞTE ŞI: Primăria Pucioasa a obţinut 21,4 milioane de lei pentru dezvoltarea infrastructurii turistice

Atenţie! Nu este vorba despre un cămin de bătrâni, ci despre un spaţiu unde vor exista cele mai moderne facilităţi, de la cabinet medical la zone de agrement, de care să se bucure toţi vârtnicii din oraş.

„Este proiectul pentru care am avut cele mai mari emoții, pentru că forma existentă a Ghidului de finanțare ne punea, prin prisma punctajului, în inferioritate faţă de solicitanții din mediul rural. În zona noastră, care cuprinde 7 judeţe, au fost depuse 12 proiecte, din care s-au aprobat 5, unul fiind al oraşului Pucioasa”, precizează edilul Constantin Ana.

CITEŞTE ŞI: Încă trei proiecte ale Primăriei Pucioasa au intrat în linie dreaptă! 

Tot în aceste ultime zile ale anului 2017, ADR Sud Muntenia a înştiinţat Primăria Pucioasa şi că proiectul „Eficientizarea energetică prin reabilitarea si consolidarea clădirilor rezidențiale din orasul Pucioasa, bloc 1,2 si 3 din Strada Avram Iancu” a trecut de verificarea eligibilităţii şi conformităţii administrative şi a intrat în etapa de evaluare.

Adaugă un Comentariu

*