Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 14, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » FINANŢARE: Primăria Târgovişte primeşte fonduri pentru reabilitarea termică a 68 de scări de bloc

FINANŢARE: Primăria Târgovişte primeşte fonduri pentru reabilitarea termică a 68 de scări de bloc 

primaria targoviste 2

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice va aloca anul acesta peste trei milioane de lei pentru reabilitarea termică a 68 de scări de bloc din municipiul Târgovişte. În total, 1.254 de apartamente. Diferenţa până la şase milioane de lei va fi asigurată de administraţia locală – 30% şi asociaţiile de proprietari – 20%. Procedura de achiziţie publică va fi demarată în scurt timp.

Conform HCL 226/2011, Municipiul Târgoviște va asigura în primă fază și contribuția Asociațiilor de Proprietari, urmând ca banii să fie recuperați de la acestea, în funcție de intervențiile survenite la fiecare apartament în parte.

„Mă bucur că am reuşit, prin eforturi şi insistenţă administrativă susţinută, să deblocăm unul din programele esenţiale pentru municipiul Târgovişte, acela al reabilitării termice a blocurilor. Faptul că, anul acesta, Târgovişte primeşte peste 3 milioane de lei (a doua sumă la nivel naţional) reflectă bunul rezultat al acestor eforturi şi deschiderea pe care Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, o are faţă de judeţul Dâmboviţa şi municipiul reşedinţă. Ne menţinem pe această linie de iniţiative şi sperăm să ducem la bun sfârşit toate provocările administrative pe care le avem de manageriat”, precizează primarul interimar Cristian Daniel Stan.

Adaugă un Comentariu

*