Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » FLAGRANT: Traficant de ţigări, prins cu marfa ascunsă în pneurile de rezervă ale TIR-ului pe care lucra!

FLAGRANT: Traficant de ţigări, prins cu marfa ascunsă în pneurile de rezervă ale TIR-ului pe care lucra! 

traficant tigari

Poliţiştii şi procurorii DIICOT din Dâmboviţa au prins în flagrat, în municipiul Ploieşti, cu ajutorul lucrătorilor din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale a IGPR, un bărbat, bănuit de contrabandă. Acesta transporta ilegal 35.600 de ţigarete, pe care le ascunsese în pneurile de rezervă ale maşinii pe care îşi desfăşura activitatea ca şofer.

Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, poliţiştii au descins în aceeaşi zi la domiciliul bărbatului, în judeţul Suceava, unde au fost descoperite 320 de ţigarete, susceptibile a proveni din contrabandă. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

În acelaşi dosar, săptămâna trecută, au fost arestate preventiv şase persoane. Toate bunurile accizabile găsite au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii din Dâmboviţa au colaborat şi cu colegii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Suceava.

Adaugă un Comentariu

*