Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » FLASHMOB: Nu salvăm copiii, omorând câinii! Adevărul despre crimele asupra prietenilor necuvântători

FLASHMOB: Nu salvăm copiii, omorând câinii! Adevărul despre crimele asupra prietenilor necuvântători 

flashmob

100 de persoane au participat la flashmob-ul organizat in data de 01.06.2014 in Piata Universitatii din Bucureşti. Parintii si bunicii, alaturi de copiii lor cu două si patru picioare au atras atentia asupra ipocriziei legata de asa-zisa protectia a copiilor prin uciderea cainilor.

In fapt, hingheriadele sangeroase au condus la traume inacceptabile pentru o societate care doreste sa se considere civilizata. Copiii sunt fortati sa asiste la modul abuziv in care hingherii captureaza si ucid sub ochii lor cainii, la modul violent in care parintii si bunicii lor sunt tratati de catre hingheri in complicitate cu politia locala.

Milioane de copii isi vad prietenii necuvantatori tarati cu crosele, maltratati, otraviti, batuti, ucisi. De ce? Pentru ca interesele financiare sunt mai importante decat sufletul acestor copii care este sfasiat de crimele impotriva omeniei.

Scopul flashmob-ului a fost sa aratam ca putem proteja si copiii, si animalele, fara a fi nevoiti sa alegem intre ei si ca, in fapt, crimele indreptate impotriva animalelor nu numai ca sunt generatoare de traume pentru copii, dar mai ales ca exista un pericol social legat de violenta fata de animale care in peste 70% din cazuri degenereaza in violenta extrema fata de oameni, conform studiilor internationale ale specialistilor. Totodata dorim sa atragem atentia si asupra responsabilitatii morale si legale care vine odata cu nasterea unui copil si care implica supravegherea permanenta a acestuia.

Adaugă un Comentariu

*