Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 8, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » FLORIN POPESCU A FOST ELIMINAT DIN CONDUCEREA CENTRALĂ A PDL! Delegaţii din ţară nu l-au vrut între locotenenţii lui Blaga

FLORIN POPESCU A FOST ELIMINAT DIN CONDUCEREA CENTRALĂ A PDL! Delegaţii din ţară nu l-au vrut între locotenenţii lui Blaga 

florin popescu

Florin Popescu, președintele PDL Dâmbovița, plătește pentru sprijinul pe care i l-a acordat, necondiționat, Elenei Udrea, care nu a mai candidat pentru nicio funcție în partid.

La întâlnirea de astăzi, delegații veniți din toată țara au votat pentru alegerea noilor locotenenți ai lui Vasile Blaga.

Florin Popescu și-a depus candidatura pentru o funcție de vicepreședinte, dar nu a avut noroc. A pierdut în favoarea lui Cantaragiu.

Era de așteptat. Se pare că mai mulți PDL-iști de seamă i-ar fi spus lui Popescu să stea deoparte fiindcă nu are nicio șansă. Rămâne de văzut cât timp va mai rezista Popescu în fruntea organizației județene, unde este așteptat, după colț, de mai mulți lideri locali.

2 Răspunsuri la FLORIN POPESCU A FOST ELIMINAT DIN CONDUCEREA CENTRALĂ A PDL! Delegaţii din ţară nu l-au vrut între locotenenţii lui Blaga

  1. tancomi

    Sa se duca unde a itarcat dracu acolo e locol lui cum mai are tupeu sa candideze cand a pupato pe UDREA in c.. RUSINE

     
  2. Tudor

    O fi mai bun kakaragiu,care il trimitea pe frate-sau in campanie,in locul lui!tancomi esti cam pe afara! chiar admitand ca afacut ce spui tu,acum circuli omeneste prin tot judetul ,inclusiv pana in inima Bucegilor!

     

Adaugă un Comentariu

*