Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 12, 2021
Sunteți Aici Home » POLITIC » LA UN PAS DE EXCLUDERE! Florin Popescu va fi chemat săptămâna viitoare la București pentru audieri

LA UN PAS DE EXCLUDERE! Florin Popescu va fi chemat săptămâna viitoare la București pentru audieri 

florin-popescu

La București se pune la cale excluderea lui Florin Popescu din PDL. Președintele partidului, Vasile Blaga, nu-l iubește deloc pe Popescu. Ultima acuzație care i se aduce lui Florin Popescu se leagă de participarea la inaugurarea sediului Partidului Mișcarea Populară. Când a auzit acest lucru, liderul Blaga l-a numit ipocrit pe Florin Popescu.

”Vi se pare firesc să participi la construcția unui alt partid, declarându-ți, în același timp, ipocrit, susținerea față de PDL? Cum să nu fi încălcat statutul? Poate numai în templul adorației se întâmplă lucrurile astea, dar nu la PDL”, a declarat Blaga.

Președintele PDL Dâmbovița, Iulian Vladu, a susținut astăzi, 2 decembrie, în ședința Biroului Permanent Național al Partidului Democrat Liberal, decizia BPJ privind excluderea din partid a deputatului Florin Popescu, după ce acesta a încercat să blocheze desfășurarea alegerilor CCL Târgoviște din data de 21 noiembrie.

Potrivit Statutului PDL, în ședința de săptămâna viitoare a BPN, dl Florin Popescu va fi invitat pentru a-și prezenta punctul de vedere, urmând ca decizia să fie pronunțată ulterior.

Răspuns la LA UN PAS DE EXCLUDERE! Florin Popescu va fi chemat săptămâna viitoare la București pentru audieri

  1. moshu49

    pentru trădătorii şi blatiştii portocalii, penitenţă politică (îmi place cum sună!) fo 2-3 mandate (pentru unii cu aducere) :(

     

Adaugă un Comentariu

*