Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » FONDURI: 102 primării primesc bani din rezerva Guvernului! Vulcana Băi, singura din Dâmboviţa

FONDURI: 102 primării primesc bani din rezerva Guvernului! Vulcana Băi, singura din Dâmboviţa 

Foto: vestic.ro

În şedinţa de guvern de săptămâna aceasta, 102 primării din ţară au primit fonduri din rezerva bugetară pusă la dispoziţia Guvernului. Decizia alocării celor 33 de milioane de euro a ţinut cont de faptul că cele 102 autorităţi publice locale, în lipsa finanţării, şi-ar fi întrerupt activitatea sau nu mai puteau asigura în condiţii normale serviciile publice, plus că existau întârzieri la finalizarea unor proiecte de interes local. Banii vor ajunge la primării prin transfer de la bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei condus de vicepremierul Liviu Dragnea.

Din Dâmboviţa o singură localitate a beneficiat de acest ultim sprijin – comuna Vulcana-Băi, căreia i s-au alocat 1.033 mii lei. Vestea l-a bucurat pe edilul Emil Drăghici, care ne-a declarat că banii vor fi utilizaţi pentru definitivarea lucrărilor începute în 2008 la grupurile sanitare ale şcolilor din comună. De asemenea, se vor reabilita câteva sectoare de drum afectate de ploile abundente din această primăvară-vară.

În Regiunea Sud Muntenia, au mai primit fonduri, administraţii publice din judeţele Girugiu şi Argeş, după cum urmează:

GIURGIU
comuna Bucşani – 420 mii lei
comuna Ghimpaţi – 3.102 mii lei
municipiul Giurgiu – 4.700 mii lei

ARGEŞ:
municipiul Piteşti – 2.000 mii lei

Adaugă un Comentariu

*