Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » FOSTUL PREŞEDINTE AL TINERILOR PSD, CORNELIU ŞTEFAN, RUPE TĂCEREA: „Seniorii cred că politica se face din birou sau bătând cu pumnul… în masă”

FOSTUL PREŞEDINTE AL TINERILOR PSD, CORNELIU ŞTEFAN, RUPE TĂCEREA: „Seniorii cred că politica se face din birou sau bătând cu pumnul… în masă” 

corneliu stefan 1

Corneliu Ştefan, până de curând preşedinte al TSD Dâmboviţa, a anunţat astăzi că a renunţat şi la candidatura pentru un nou mandat în fruntea tinerilor sociali-democraţi. Corneliu Ştefan şi-a motivat gestul prin faptul că unii seniori din PSD au anulat pur şi simplu activitatea politică a tinerilor, care au luptat şi ei pentru a obţine două fotolii de senator, şase de deputat şi, evident, conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

„În ultimile două zile am devenit din preşedintele unei organizaţii cu 7.000 de membri şi tot atâţia prieteni, un om care am “murdărit” imaginea partidului spunând adevăruri dureroase! Înainte de câteva explicaţii, vreau să vă mulţumesc tuturor: membri, oameni cu funcţii, consilieri, primari care mi-aţi transmis mesaje de susţinere. Tuturor vă spun că rămân social democrat şi voi sprijini orice acţiune care are legătură cu doctrina social democrată!

Nu vreau neapărat să-mi justific deciziile de a demisiona şi de a renunţa la o nouă candidatură. Sunt decizii personale. Cum am ajuns aici? Nu am putut să stau şi să mă uit cum munca tinerilor social democraţi, pe care i-am reprezentat ca preşedinte, este anulată de câţiva seniori, şi l-am nominalizat deja pe deputatul Stanciu Zisu, dar mai sunt şi alţii, care cred că politica se face din birou sau bătând cu pumnul… în masă. Cei care cred asta vor avea o mare supriză peste 2 ani! Şi nu va fi una plăcută.

Am explicat în mai multe emisiuni TV şi interviuri de presă, chestiuni tehnice legate de organizarea alegerilor în TSD. Nu le mai reiau! Vă voi spune mai multe în zilele următoare. Resping orice acuzaţii care mi se aduc că aş fi încălcat statutul partidului. Eu doar l-am aplicat. Alţii, acum, îl încalcă!

Înţeleg ca PSD Dâmboviţa a dat astăzi un comunicat de presă în care se vorbeşte la general despre 6 demisii. Nu că aş avea “aroganţa” de a cere să fiu nominalizat, dar vreau să transmit liderilor partidului, că demisonarii sunt oamenii care au luptat să avem preşedinte al Consiliului Judeţean, 2 senatori şi 6 deputaţi!”, spune Corneliu Ştefan în mesajul său către tinerii social-democraţi.

Răspuns la FOSTUL PREŞEDINTE AL TINERILOR PSD, CORNELIU ŞTEFAN, RUPE TĂCEREA: „Seniorii cred că politica se face din birou sau bătând cu pumnul… în masă”

  1. georgiana

    S-a terminat luna de miere?sau s-a furat mireasa??

     

Adaugă un Comentariu

*