Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Adrian Pătulea înscrie goluri pe bandă rulandă în Liga a 2-a din Cipru

FOTBAL: Adrian Pătulea înscrie goluri pe bandă rulandă în Liga a 2-a din Cipru 

patulea

Dâmbovițeanul Adrian Pătulea (32 ani) se simte excelent în Cipru! Fotbalistul târgoviștean a devenit principalul golgeter de la Pafos, echipă din liga secundă cipriotă, la care a ajuns în vara anului trecut. Pătulea a marcat aproape meci de meci în actualul sezon, excepție făcând prima etapă, când nu a găsit deloc ținta căutată.

În ultimul joc disputat de Pafos, în deplasare cu Asil Lysi (2-0), târgovișteanul a marcat un gol, în ultimele secvențe ale întâlnirii. Echipa la care evoluează Pătulea ocupă locul 2 în eșalonul secund din Cipru, aflându-se la trei lungimi distanță de liderul Alki Oroklini.

Obiectivul dâmbovițeanului la gruparea de lângă Marea Mediterană este promovarea cu aceasta în prima ligă la finalul stagiunii. Până să ajungă la Pafos, Pătulea a evoluat pentru FC Clinceni, iar în carieră a mai bifat echipe precum FCM Târgoviște, Rapid București, FC Vaslui, Petrolul Ploiești, Astra, Lincoln City, Leyton Orient, Hayes&Yeading, Hereford United, Farul Constanța și CSMS Iași, având 56 de prezențe și 7 goluri, în prima ligă din România

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*