Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Alin Leotescu, foarte aproape de a deveni jucătorul Aninoasei

FOTBAL: Alin Leotescu, foarte aproape de a deveni jucătorul Aninoasei 

leotescu

FC Aninoasa este pe cale de a bifa primul transfer al verii. Proaspăta divizionară C dâmboviţeană încearcă în aceste zile achiziţionarea lui Alin Leotescu de la Bradul Moroieni. Mijlocaşul de 26 ani se află la un pas de a bate palma cu oficialii clubului din Aninoasa, după ce a purtat mai multe discuţii cu preşedintele acestuia, Cristian Mitrea.

„În principiu, o să devin jucătorul Aninoasei. Încă nu am semnat, dar în cel mai scurt timp urmează să fac şi acest lucru. Am decis să mai aştept câteva zile pentru a încheia definitiv conturile cu Moroieni”, ne-a declarat Leotescu.

Conducătorii Aninoasei lasă şi ei de înţeles că fotbalistul din nordul judeţului va reprezenta prima noutate din cadrul lotului antrenat de Remus Gâlmencea.

„În mare parte, ne-am înleles cu Leotescu în privinţa transferului. Zilele viitoare o să-i înregistrăm contractul la FRF pentru a deveni cu acte în regulă jucătorul nostru. Am încredere în el că ne va ajuta foarte mult în Liga a 3-a”, a precizat Cristi Mitrea.

FC Aninoasa va fi a treia echipă pe care Leotescu o va bifa în carieră, după Bradul Moroieni şi Atletic Fieni. În ultimul sezon al Ligii a 4-a dâmboviţene, Leotescu s-a remarcat din plin la Moroieni, ajungând unul dintre golgeterii echipei, cu 11 goluri marcate.

De asemenea, un alt fotbalist pe care Aninoasa va pune mare accent în noua stagiune va fi Florin Albu. Apărătorul revine sub comanda lui Gâlmencea după ce a trecut peste o accidentare grea suferită în urmă cu un an, în meciul cu Astra 2 Ciorani, din cadrul barajului de promovare în Liga a 3-a.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*