Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: „Am fost poate mai pragmatici ca altădată”! Nicu Croitoru, antrenor Chindia

FOTBAL: „Am fost poate mai pragmatici ca altădată”! Nicu Croitoru, antrenor Chindia 

nicu croitoru

Ripensia Timişoara, liderul din primele cinci etape ale Ligii 2, a cedat sâmbătă, la Târgovişte, la limită, scor 1-0 cu Chindia, după ce a primit un gol chiar în primele minute ale disputei. La primul şut pe staţiul porţii, în minutul 3, căpitanul Liviu Mihai l-a învins pe Iulius Rădulescu cu o execuţie din afara careului. În partea a doua a jocului, Chindia s-a schimbat aproape complet, a tremurat la ocaziile lui Mediop (68) şi Zaluschi (75), însă a păstrat avantajul minim de pe tabelă în principal datorită intervenţiilor portarului. Finalul jocului i-a găsit pe timişoreni alergând cu disperare după egalare, dar târgoviştenii s-au apărat cu toată echipa şi au rezistat fără gol până la ultimul fluier.

După acest succes, Chindia a acumulat 13 puncte şi a urcat pe locul 4, în timp ce Ripensia a rămas cu 14 puncte şi a căzut de pe locul 2 pe 3.

„Am fost poate mai pragmatici ca altădată, deşi în prima repriză ne-am creat destul de multe situaţii pentru un joc de asemenea factură. Repriza a doua am făcut un pas înapoi, dar ne-am creat două situaţii importante. Este adevărat că şi adversarul a avut două situaţii importante în repriza a doua care, dacă s-ar fi concretizat, ne-ar fi pus în dificultate. Au fost ceva emoţii, adversarul a urcat cu toate liniile, au pus presiune, au aruncat multe mingii în careu, însă am reuşit să trecem cu bine peste acele momente şi să câştigăm”, a spus Nicolae Croitoru – antrenorul Chindiei Târgovişte, citat de Jurnal de Dâmboviţa.

Antrenorul Chindiei a vorbit şi despre problemele de lot pe care le întâmpină în această perioadă.

”Sunt probleme de lot, la jucători importanţi. Din păcate, Honciu are o problemă mai delicată, sperăm să treacă peste ea cât mai repede, dacă nu rapid, să treacă peste ea măcar. De asemenea, Cherchez şi Neguţ sunt şi ei accidentaţi, sper să înceapă pregătirea şi să îi avem apţi pentru meciul de la Târgu Mureş chiar dacă nu sunt pregătiţi 100%, măcar din punct de vedere medical să fie apţi. Acasandrei a lipsit în ultimele două săptămâni, dar a început pregatirea şi sperăm ca, până la ora jocului, să fie la un nivel ridicat. Urmează o deplasare dificilă la una dintre cele mai importante echipe ale seriei, o echipă matură, cu jucători valoroşi şi cu un moral bun pentru că au reuşit să câştige la FC Argeş”, a mai declarat Croitoru.

Sursa: liga2.prosport.ro

Adaugă un Comentariu

*